Povestea de succes a unui tânăr care a renunţat la şcoală la 18 ani pentru a-şi urma visul

Norvegianul Christian Lindgren a renunţat la scoală la 18 ani şi a plecat în lume în căutare de aventuri şi pentru a-şi aprofunda pasiunea pentru fotografie.

06 sept. 2015, 14:42

Christian Lindgren, de 27 ani ani, a vizitat de-a lungul timpului nu mai puţin de 97 de ţări, potrivit Daily Mail.

De mic mi-a plăcut să călătoresc. Şi părinţii, şi bunicii mei au călătorit mult când au fost tineri, iar eu am crescut în jurul a tot felul de obiecte adunate de peste tot din lume„, a declarat tânărul.

Bărbatul a cumpărat primul bilet de avion din banii economisiţi, apoi şi-a finanţat călătoriile practicând tot felul de joburi neobişnuite. A predat, a lucrat la o fermă şi la hosteluri, iar banii câştigaţi i-a investit în visul său.

Citeşte şi Pleci în vacanţă? Cel mai bun truc să iei multe haine într-un bagaj mic. VIDEO

Toţi banii pe care i-am cheluit până acum au fost câştigaţi de mine. Pentru a economisi bani am dormit la prieteni, la hosteluri, iar în zone izolate am dormit în cort„, a spus Christian Lindgren.

Nu totul a mers perfect de-a lungul călătoriilor, de două ori i s-a furat camera foto şi a întâmpinat dificultăţi la trecerea graniţei dintre Burkina Faso şi Ghana. Aceste lucruri nu l-au făcut însă să renunţe, iar când vine vorba de fotografie Lindgren susţine că nu ai nevoie de echipament scump pentru a face fotografii bune.

Scopul lui este să viziteze fiecare ţară de pe glob, dar nu se grăbeşte să realizeze această performanţă.

Am fost în Asia centrală de două ori, în Nepal de şase ori, am văzut fiecare ţară din Asia de sud-est de cel puţin trei ori şi în China am fost de peste 10 ori. Îmi place să mă reîntorc în ţările care mi-au lăsat o impresie plăcută şi pe care vreau să le explorez mai în detaliu. Toată lumea ar trebui să călătorească. Aşa înveţi mult mai multe despre tine, despre lume şi culturile din jurul globlui decât ai face-o privind la televizor sau citind„, a spus Christian.

Citeşte şi Un bărbat şi-a transformat maşina într-o casă şi a început să se plimbe prin lume: Am ajuns şi în România FOTO


loading...