Prostituată de la 15 ani. Povestea cumplită a unei femei din Iaşi

Prin patul unei tinere de 23 de ani din Iaşi au trecut sute de barbati, dornici de a-si satisface fanteziile.  Calvarul tinerei a început încă de la 15 ani, când a fost violată o noapte întreagă de nenumăraţi băieţi. Într-un final totul pare să fie bine, femeia a reuşit să se rupă de reţeaua de prostituţie în care a intrat şi aşteaptă ca timpul să şteargă urmele mâinilor care au murdărit-o de-a lungul anilor.

27 nov. 2013, 13:24
Prostituată de la 15 ani. Povestea cumplită a unei femei din Iaşi

Confesiunile unei tinere în vârstă de 23 de ani întrec orice imaginaţie, scrie bzi.ro.”Părinţii mei au divorţat şi mama mama, într-o zi, m-a dat pur şi simplu pe uşa afară. Aveam 15 ani. Am stat la o prietenă câteva zile, după care mi-a făcut cunoştinţă cu niste băieţi din cartier. Părinţii ei i-au interzis să mă mai ţină în casă. Nu aveam unde sa plec, iar unul dintre băieţi s-a oferit să mă ia la el pentru câteva nopţi. Am fost violată până dimineaţă. Nici nu mai ştiu câţi băieţi au profitat de mine, pentru că la un moment dat am leşinat. Mai bine dormeam sub cerul liber. În acea dimineaţă m-am trezit în pat cu un alt bărbat. De atunci am trăit iadul pe pământ, dar recunosc că cea mai mare greşeală a mea a fost că m-am îndrăgostit de acel bărbat, fără să ştiu că este un monstru”, a povestit Ioana.

Acel bărbat a traficat-o până la vârsta de 23 de ani, timp în care a apărut şi un copil, o fetiţă, moment în care Ioana a sunat la 112 de pe telefonul unui client care a înţeles prin ce trece. Femeia şi copilul sunt bine şi îşi doreşte ca „nicio fată să nu mai treacă prin ce am trecut eu şi să deschidă bine ochii înainte să creadă că a găsit dragostea la 15 sau 16 ani”.

Mai multe detalii din viaţa Ioanei aici.