Povestea tristă de viață a Florentinei Fântânaru. Prezentatoarea tv și-a condus soțul pe ultimul drum chiar de ziua ei de naștere

O știm cu toții de la televizor. E o profesionistă desfăvârșită, își face meseria cu multă pasiune și determinare, însă nu mulți știu că în spatele zâmbetului pe care îl afișează de fiecare dată în fața telespectatorilor se ascunde o adevărată dramă.

26 feb. 2023, 18:27
Povestea tristă de viață a Florentinei Fântânaru. Prezentatoarea tv și-a condus soțul pe ultimul drum chiar de ziua ei de naștere

Florentina Fântânaru a trecut printr-o experiență cumplită cu ani în urmă. Prezentatoarea emisiunii „De-a viaţa ascunselea” de la Antena 3 și-a pierdut soțul pentru totdeauna din cauza unei maladii cumplite. Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer la plămâni și s-a luptat cu această boală până în ultima clipa. Din nefericire, Florentina Fântânaru a rămas văduvă la 37 de ani și a fost nevoită să-și înmormânteze soțul chiar de ziua ei.

Florentina Fântânaru trăia, în 2011, cea mai grea perioadă din viața ei. Bărbatul pe care îl iubea cel mai mult a murit cu doar două zile înainte de aniversarea ei. A rămas singură cu un copil de patru ani căruia a trebuit să-i explice de ce nu-și va mai vedea vreodată tatăl.

Citește și Claudia Pătrășcanu tace și le face. Și-a cumpărat o super vilă la malul mării. Imagini de vis din interior 

Atunci când și-a înmormântat soțul, Florentina se afla la capelă, lângă sicriul acestuia, iar în timpul acesta răspundea mesajelor de felicitare primite de ziua ei de la prietenii și cunoscuții care nu știau de ce i s-a întâmplat. Pierderea soțului a fost cel mai greu moment din viața ei, însă fiul ei a fost motivația de a-și găsi puterea să meargă mai departe.

„Am avut o emisiune seara, târziu de tot. Am terminat pe la ora 23.00 şi am ajuns acasă destul de târziu. Dragoş o în­trebase pe bunica lui: „Mami a plecat şi ea la Doamne, Doamne de nu mai vine acasă?’. Au fost momente foarte intense, foarte dure, puse în cuvinte. Tranşante. Scoase din sufletul unui copil atât de mic”, povestea ea intr-un interviu.

Dragoș, fiul Florentinei, e foarte atașat de ea, iar în urmă cu doi ani, când avea 11 ani, a emoționat-o până la lacrimi într-o emisiune. Băiatul i-a făcut o declarație extrem de emoționantă mamei sale.

Citește și Veste cumplită pentru Codrin Ștefănescu. Fostul șef din PSD este grav bolnav. Anamaria Prodan a făcut dezvăluirea

„Ce îmi place cel mai mult la mama mea…îmi place cum se poartă, cel mai mult timp se poartă extrem de drăguţ (…) Sincer n-aş vrea nimic de reproşat pentru că e aproape perfectă. Aş vrea să o ajut să scape de stres, să scape de tot ce o enervează şi vreau să o fac să se simtă fericită. (…) E foarte greu de zis iubirea fără te iubesc, fără să folosesc acele cuvinte, chiar nu ştiu. I-aş face o surpriză sau aş învăţa un cântec. (…) Zmiiii îi zic atunci când nu îi spun te iubesc.”, a declarat Dragoş, fiul Florentinei Fântânaru, în timp ce îşi freca mâinile de emoţie.

Florentina Fântânaru a reacționat imediat. „Waaa, sunt aproape perfectă? (…) El îmi vorbeşte des frumos şi mă alintă şi îmi spune lucruri emoţionante.”, a mai spus ea.