Poveştile de AMOR ale lui GICĂ POPESCU. Nume surpriză pe LISTĂ

Gică Popescu nu a avut succes doar pe terenul de fotbal, ci şi la femei. Fostul căpitan al Barcelonei şi al echipei naţionalei a României a avut parte şi de câteva relaţii cu năbădăi.

15 mai 2016, 06:22
Poveştile de AMOR ale lui GICĂ POPESCU. Nume surpriză pe LISTĂ

Gică Popescu este căsătorit de aproape două decenii cu Luminiţa, a cărei soră, Marilena, este soţia lui Gică Hagi. Până la Luminiţa, „Baciul” a trecut prin mai multe relaţii intens mediatizate.

În 1991, Gică Popescu trăia o poveste de dragoste cu Oana Deselnicu. Înainte de a oficializa această relaţie, fostul fotbalist a simţit nevoia să verifice dacă iubita îi ascundea ceva. Şi, conform unor prieteni apropiaţi, i-ar fi pus tinerei o casetă în telefon pentru a-i înregistra convorbirile. Ce a auzit a dus la despărţire: Oana l-ar fi înşelat Gică Craioveanu.

Blestem sau ghinion? Divorţurile SCANDALOASE ale GENERAŢIEI DE AUR – GALERIE FOTO

În vara lui 1994, Gică Popescu se afişa cu Andreea Moga,pe care a luat-o şi în America. Cu toate astea, Gică Popescu nu avea gând de însurătoare.

Scandalurile SEXUALE din fotbalul românesc. FOTBALIŞTI care s-au cuplat cu SOŢIILE colegilor de echipă FOTO

A urmat relaţia cu Loredana Ştefănescu, fata antrenorului Costică Ştefănescu. Tânăra s-a integrat rapid în familia lui Gică Popescu şi era prezentă la toate meciurile acestuia. Nici această poveste nu a ţinut prea mult.

Viaţa după FOTBAL. Cum s-au descurcat FOSTELE neveste de fotbalişti DUPĂ DIVORŢ

Ziarele au mai scris că Gică Popescu a mai avut o legătură şi cu fosta handbalistă Steluţa Luca, dar şi cu Anamaria, o frumoasă studentă la drept, despre chiar tatăl său spunea că îi va deveni noră. Pe listă mai este şi Mirela Strat, de la Şcoala Vedetelor, susţine Antena Stars.

TOP 10 cele mai SEXY IUBITE de fotbalişti români FOTO

Recent, presa de scandal a mai dezvăluit că Gică Popescu ar mai fi avut o relaţie cu Mirela Popa, cea care avea să debină pentru câţiva ani soţia lui Bogdan Stelea, dar şi cu o anume Tamara Matei, aventura petrecându-se chiar în timpul mariajului cu Luminiţa.