Prefectul de Olt a încălcat legislația rutieră. A condus mașina instituției pe contrasens zeci de metri VIDEO

Prefectul județului Olt, Mario de Mezzo, a încălcat legislația rutieră, conducând mașina prefecturii zeci de metri pe contrasens.

27 oct. 2023, 17:49
Prefectul de Olt a încălcat legislația rutieră. A condus mașina instituției pe contrasens zeci de metri VIDEO

Deși în urmă cu nu multă vreme apărea pe Tik Tok în timp ce asmuțea polițiștii rutieri împotriva primarului Slatinei, acum chiar el a ajuns în această situație. A fost testat cu alcooltestul după ce a condus mașina pe contrasens.

Citește și Treabă făcută de mântuială la noul proiect de infrastructură al României. Podul de la Brăila, plin de crăpături, deși a fost reasfaltat chiar luna trecută

Incidentul a avut loc vineri, pe strada Ana Ipătescu din Slatina, stradă cu sens unic și pe care reprezentantul guvernului în județ a pătruns cu autoturismul instituției pe care o conduce pe contrasens, parcurgând astfel toată această arteră, precum și o parte din strada Sevastopol, care este tot cu sens unic. Fiind coloană de mașini pe strada Vederii, el nu a mai avut răbdare să ajungă la intersecția cu strada Sevastopol, pentru a parca, apoi, fără probleme, în fața Muzeului Județean Olt, alegând să scurteze drumul, chiar dacă împotriva regulilor rutiere.

I s-a atras atenția că a condus pe contrasens până să parcheze în fața muzeului, dar a ridicat din umeri și a spus că nu a știut că e vorba de o stradă cu sens unic.

Un echipaj de poliție a ajuns la fața locului și a început cercetarea, dar prefectul deja apucase să plece.

Citește și Salarii majorate cu 10.8%. Urmează schimbări majore pentru bugetari