Preliminarii CM 2014. Dumitru Dragomir, optimism fără limite: Îi urcăm pe garduri pe olandezi

Dumitru Dragomir crede că naţionala României poate câştiga meciurile cu Turcia şi Olanda, din preliminariile CM 2014, şi salută ideea lui Victor Piţurcă de a alcătui reprezentativa pe scheletul de echipă al Stelei.

RomaniaTV.net
08 oct. 2012, 09:20
Preliminarii CM 2014. Dumitru Dragomir, optimism fără limite: Îi urcăm pe garduri pe olandezi

Naţionala României se află în faţa celor mai importante meciuri din acest an, cu Turcia şi Olanda, din preliminariile CM 2014, iar Dumitru Dragomir crede că reprezentativa noastră îşi poate păstra poziţia de lider al grupei D, după disputarea acestor jocuri. Mai mult, şeful LPF consideră că tricolorii ar putea obţine chiar punctaj maxim în urma întâlnirilor de la Istanbul şi de pe Naţional Arena.

Pe tema acestor dispute, Dragomir a declarat pentru sport.ro: „Din dubla cu Olanda şi Turcia am putea face patru puncte, dar nu e imposibil să facem şase. Îi putem bate acasă pe olandezi, îi urcăm pe garduri pe Naţional Arena.

Pe postul de fundaş dreapta ar putea juca şi Chipciu, nu cred că ar fi o idee bună folosirea lui Tamaş pe acest post. Ar fi un dezastru să mai pierdem jucători de valoare din Liga 1. Nu ar fi o greşeală dacă Piţurcă ar face un schelet pe jucătorii Stelei„.

Echipa naţională a României va întâlni Turcia, vineri, 12 octombrie, de la ora 20.30, pe Stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul şi Olanda, marţi, 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2014.