Premierul Marcel Ciolacu: „Nu mai vinde nimeni niciun Ardeal! Nu are curaj nimeni să se pună cu România în acest moment”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, sâmbătă, după vizita în judeţul Tulcea, că, odată ce va începe campania electorală vor fi readuse în discuţie subiecte ca Ardealul şi integritatea teritorială. Şeful Executivului a dat, însă, asigurări că nu se mai pune problema ruperii tritoriului României.

10 feb. 2024, 15:42
Premierul Marcel Ciolacu: „Nu mai vinde nimeni niciun Ardeal! Nu are curaj nimeni să se pună cu România în acest moment”

Va veni campania, acum iar o să înceapă cu vândutul Ardealului, cu ruptul teritoriului. Oameni buni, nu mai rupe nimeni niciun teritoriu, nu mai vinde nimeni niciun Ardeal. Nu are curaj nimeni să se pună cu România în acest moment. Suntem membri ai Uniunii Europene, suntem membri NATO”, a afirmat Ciolacu, sâmbătă, la Tulcea.

Marcel Ciolacu a insistat asupra faptului că social-democraţii trebuie să rămână exact ce sunt în momentul de faţă pentru a avea siguranţa că vor fi votaţi.

Citeste si Marcel Ciolacu a ajuns în judeţul Tulcea. Premierul a vizitat noul port turistic de la Jurilovca

Reamintesc oamenilor politici ca Cioloş că Partidul Social-Democrat a dus România în Uniunea Europeană şi PSD, împreună cu această coaliţie, va duce România în Schengen. Astea sunt adevărurile. Nu trebuie să le furăm discursul populist al extremiştilor, noi trebuie să fim ceea ce suntem, nu trebuie să parem altceva. Noi trebuie să rămânem aşa cum suntem şi ne vor vota românii”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a făcut apel la lucrul în echipă, reamintind faptul că doar aşa PSD a putut să-şi revină după ”dezastrul” în care se afla.

Citeste si Premierul Marcel Ciolacu promovează bucatele tradiționale românești: „Felicitări bucătarului! Mulțumiri angajaților care susțin producția internă a României!”

N-am fi reuşit, totuşi, dintr-un dezastru în care ne aflam, să repunem Partidul Social Democrat, social democraţia românească din nou pe harta europeană şi internaţională fără o echipă întreagă la Bucureşti, Numai împreună, o echipă sudată, cu momente bune şi rele între noi, fără ruşinea de a explica lucrurile oamenilor, fără eforturi, fără cheltuieli, fără mită electorală, fără manipulări, fără minciuni. Cu certitudine că vom aduce şi stabilitate politică, dar mai ales vom câştiga alegerile”, a mai afirmat Ciolacu.