Preotul Cătălin Mureş îmbină rugăciunea cu terapiile japoneze: „Dumnezeu m-a pus să stau în genunchi lângă om şi să îl fac sănătos”

De mai bine de 12 ani, preotul Cătălin Mureș îmbină duhovnicia cu terapia manuală japoneză. Suceveanul și-a găsit cea de-a doua vocație și a simțit chemarea de a-i vindeca pe creștini nu doar prin rugăciune. Astfel, a ajuns să învețe terapia japoneză Yumeiho.

26 apr. 2023, 10:41
Preotul Cătălin Mureş îmbină rugăciunea cu terapiile japoneze: „Dumnezeu m-a pus să stau în genunchi lângă om şi să îl fac sănătos”

În urmă cu ani buni, Cătălin Mureş s-a confruntat cu dureri cumplite de spate care i-au trecut abia după ce i s-a aplicat o tehnică de kinetoterapie japoneză, combinată cu cea chinezească. Preot fiind, și-a dorit și i-a cerut lui Dumnezeu să-i dea puterea de a-i vindeca și pe alții. Astfel, a făcut primul curs de Tumeiho în 2011 și a început să-și ajute apropiații să scape de chin.

Povestea preotului din Suceava face înconjurul internetului. Este vorba despre preotul Cătălin Mureş, care vindecă durerile oamenilor. Când nu este la biserică, acesta se gândește în continuare cum poate să îi ajute pe semenii săi.

Povestea preotului din Suceava care vindecă durerile oamenilor

Care este povestea preotului din Suceava și cum a ajuns să facă o astfel de alegere? El a devenit preot la 23 de ani, în anul 1992 și în prezent slujește la o biserică din Suceava, alături de un alt părinte. Cu ani în urmă însă, acesta avea să își dea seama că are un har.

Povestea preotului din Suceava a debutat când acesta avea nevoie de un real ajutor. S-a rugat la Dumnezeu să facă bine o persoană, însă rugăciunile lui nu funcționau. De abia în momentul în care preotul Cătălin Mureș s-a dus în genunchi lângă persoana respectivă, aceasta s-a vindecat.

Părintele Constantin Necula explică modul în care funcţionează proteina în formă de cruce pe care o avem în corp: „I-am văzut pe oameni după ce se ridică după o grea intervenție medicală cum caută lumina”

Atunci, preotul și-a dat seama de ceea ce poate să facă și nu a vrut să se oprească doar aici. După a realizat că unele persoane pot fi vindecate cu un mic ajutor din partea sa, Cătălin Mureș a decis să meargă mai departe.

“Mă gândeam că eu o să zic: Doamne, fă-l sănătos pe Ghiţă! Şi Dumnezeu o să execute comanda mea şi o să-l facă sănătos. Dumnezeu, nu. Mi-a împlinit rugăciunea, dar m-a pus pe mine să stau în genunchi lângă Ghiţă ca să îl fac sănătos.

Am fost prima dată pacient, am avut şi eu dureri de spate şi am avut şansa de a primi o terapie şi am văzut că efectul este extraordinar de bun”, a declarat Cătălin Mureş, potrivit observatornews.ro.

Cât costă o ședință în cabinetul preotului Cătălin Mureș

Povestea preotului din Suceava continuă la un cabinet. Când nu este la biserică, acesta primește pacienți cărora le aplică o tehnică de kinetoterapie japoneză. Asta se întâmplă din 2011, odată ce preotul a devenit kinetoterapeut atestat, dar și instructor în terapia japoneză Yumeiho.

Părintele Constantin Necula este un pasionat înrăit al fotbalului: „Haide Steagul, Hai Rapid! Cea mai frumoasă lecție de demnitate sportivă”

Iar rezultatele se cunosc foarte bine. Asta o spun o mare parte dintre cei care au ajuns în cabinetul său și au reușit să se vindece. Un bărbat spre exemplu povestește că a scăpat de durerile musculare și se simte mult mai relaxat de când face această terapie.

Cât costă o ședință cu preotul Cătălin Mureș? Cei care ajung în cabinetul tău trebuie să plătească 130 de lei. Pe de altă parte, uneori, acesta nu acceptă bani în cazul anumitor persoane. Iar asta o confirmă și cei care au ajuns acolo.

“Un foarte bun terapeut şi un om de pus la rană. Îmi este foarte drag! Şi familia dumnealui este deosebită”, a mai spus un alt client de-al preotului, care a fost mai mult decât încântat de întreaga experiență.