Preotul cu o pagină web inedită: Este plină de acatiste, dar şi de fete sexy şi măriri de sâni

Publicat: Miercuri, 08 August 2012 16:55 // Actualizat: Joi, 09 August 2012 10:27 // Sursa: România TV

Acatiste, întâlniri cu fete sexy la drum de seară şi măriri de sâni. Ciudatul amestec de oferte poate fi găsit doar pe pagina web a unui preot din judeţul Bacău. Popa Militaru din Răcătău a ieşit din anonimat în urmă cu trei ani când a încercat să-şi pună capăt zilelor, convins fiind că cea de a doua soţie îl înşela.

Fără reclamele de pe margine, site-ul pare unul trist. Aşa a gândit, probabil, şi preotul şi s-a pus pe treabă. Acum, sfintele acatiste sunt ascultate de enoriaşii din Răcătău cu mult mai multă smerenie, având pe fundal fete îmbrăcate cu zgârcenie.

"Părintele Dumitru Militaru a fost depus din treapta de preot în urmă cu trei ani, ca urmare a divorţului de soţie şi el are dreptul acum să poarte doar reverenda, fără a putea oficia niciun fel de slujbă preoţească", a declarat Constantin Gherasim, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Romanului şi Bacăului.

Faptul că nu oficiază slujbe nu-i afectează afacerea. Site-ul lui este vizitat de mii de credincioşi.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
31 aug 10:34
Răspunde | Votează email 0 email
sorin
,,Sa nu minti!,,Sa nu fii desfranat!,, Lucreaza poruncile si tu si Radu !
09 aug 01:05
Răspunde | Votează email 3 email
Radu
daca ati cunoaste adevarul cu siguranta ati tace !
Dar dupa cum clar se vede ca in gura aveti numai ura si impotriviri mai ales la adresa BOR asta sa va pricepeti sa faceti cel mai bine,sa dati in continuare cu noroi.Si spun aceasta deoarece il cunosc f bine pe Parintele Dumitru.Este total eronat ceea ce ati scos acum despre dansul cu referire la acest site.Stiti sa judecati lucrurile doar la suprafata.
Si pt ca sa fiti luminati mai ales voi, cei care au postat acest articol , am sa va relatez faptul ca parintele are o voce Dumnezeiasca dar pe cat este darul de la Dumnezeu de mare pe atat si ispita este tot asa.
Acel baner cu simpatie si intalniri ,afisat deasupra paginii nu este nimic altceva decat publicitate a domeniului hi2.ro unde gasise un loc gratuit cel care i-a construit pagina de internet a parintelui , trebuia ca in fiecare luna sa plateasca cate 2 euro pt ca sa dispara acea reclama.Dar cum ochiul rau le vede doar pe cele rele, si ma refer mai ales la partea jurnalistilor,va recomanda sa analizati cu mul mai multa atentie si sa dati dovada de profesionalism adevarat si nu de minciuna.
08 aug 23:46
Răspunde | Votează email 2 email
Mihai
Trist... Sper ca pagina să se închidă.
1
EUR
4.8705
RON
28 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H