Preotul Nicolae Dima este în extaz. Ecaterina face mari progrese după ce ieşit din coma în care a stat aproape două luni jumate: ”S-a născut a doua oară. E clar că Dumnezeu a făcut cu noi un miracol”

Preotul Nicolae Dima de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi din București este în extaz. Fiica sa Ecaterina, care s-a trezit din comă după două luni și jumătate de la operaţia pe creier, face mari progrese.

22 feb. 2023, 11:21
Preotul Nicolae Dima este în extaz. Ecaterina face mari progrese după ce ieşit din coma în care a stat aproape două luni jumate: ”S-a născut a doua oară. E clar că Dumnezeu a făcut cu noi un miracol”
Preotul Nicolae Dima este în extaz. Ecaterina face mari progrese după ce ieşit din coma în care a stat aproape două luni jumate:”S-a născut a doua oară. E clar că Dumnezeu a făcut cu noi un miracol”

Ecaterina face mari progrese după ce ieşit din coma în care a stat aproape două luni jumate. Duhovnicul a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care a ținut să împărtășească cu comunitatea sa minunea de care a avut parte atât el, cât și familia sa.

Citește și Strigăt disperat de ajutor din partea unui preot. Micuța are mare nevoie de rugăciuni. Românii pot salva viața unui suflet inocent

Ecaterina face mari progrese după ce ieşit din coma în care a stat aproape două luni jumate

Mai mult, în imaginile postate de preotul Nicolae apare și micuța Ecaterina care a ținut să le transmită un mesaj tuturor celor care au ajutat-o să se facă bine.

”Vă mulțumesc tuturor pentru că ați avut încredere că o să mă fac bine!”, a spus Ecaterina.

Fetița este tunsă scurt și vorbește destul de greu, însă tatăl ei spune că a făcut progrese foarte mari.

”Ea este noua Ecaterina! Zic noua Ecaterina pentru că este ca și când s-ar fi născut a doua oară. E clar că Dumnezeu a făcut cu noi un miracol! A făcut cu Ecaterina un miracol, a născut-o din nou, i-a dat o nouă viață și pe noi ne-a pus în fața acestui fapt cu care trebuie să trăim de acum înainte. Cum v-a arăta viața Ecaterinei de acum înainte, Dumnezeu știe! Adică, în mâna lui suntem și avem încredere în el așa cum am avut până acum și cum în fiecare zi avem pentru că în fiecare zi ne trezim, ne uităm la Ecaterina și zicem mulțumesc Doamne! Mulțumesc Doamne pentru Miracolul pe care ni-l pui în față” a spus Părintele Nicolae Dima de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi din București.

După ce Ecaterina s-a trezit din comă la două luni și jumătate de la operația pe creier, oamenii i-au trimis sute de mesaje părintelui Nicolae.

Duhovnicul a dezvăluit că starea de sănătate a Ecaterinei este una foarte bună, însă mai are foarte mult de recuperat  pe partea de mobilitate, dar și de memorie.

”Cum este Ecaterina? Foarte mulți ne-ați întrebat asta în ultimele săptămâni. Ecaterina este bine și are mult bine în față. Mai are foarte mult de parcurs, de recuperat. La partea de mobilitate în mod deosebit, la parte de memorie de scurtă durată pentru că acolo sunt niște forme de autoprotecție a creierului care preferă să uite niște lucruri dureroase care sunt din trecutul care tocmai s-a încheiat, din trecutul apropiat. În schimb cu memoria de lungă durată Ecaterina nu are niciun fel de problemă și îi uimește pe toți cu cunoștințele ei de limbă engleză și de muzică. Mai avem foarte mult de  lucrat pe partea de mobilitate a mâinilor, de mobilitate a picioarelor, dar în ultimele zile pentru că are o dorință foarte mare să meargă, Ecaterina aproape că sare din scaunul cu rotile. Mă roagă să o ajut să se ridice din scaun și să stea pe propriile picioare”, a mai spus părintele Nicolae Dima.

Citește și Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima, din nou în comă după ce a fost operată pe creier: „I s-a extras un chist din mijlocul creierului. Va avea nevoie de recuperare neurologică”