Presa britanică: o SUPER ECHIPĂ negociază cu FCSB transferul unui fotbalist cotat la 25 DE MILIOANE DE EURO

The Sun, ediţia de Scoţia, anunţă că Celtic Glasgow a demarat negocierile cu FCSB pentru achiziţia mijlocaşului Oviciu Popescu.

05 apr. 2017, 13:34
Presa britanică: o SUPER ECHIPĂ negociază cu FCSB transferul unui fotbalist cotat la 25 DE MILIOANE DE EURO

The Sun scrie că Brendan Rodgers, managerul lui Celtic Glasgow, se află în căutarea unui mijlocaş central valoros în vedere întăririi lotului pentru Champions League. De asemenea, Scottish Sun informează şi că Gigi Becali nu este dispus să renunţe la fotbalistul său pentru mai puţin de 8 milioane de lire sterline (10 milioane de euro).

Florin Talpan aruncă BOMBA: „FCSB, în Liga a V-a şi meci pierdut cu Dinamo la MASA VERDE!”

„Celtic a inceput negocierile cu Steaua pentru mijlocasul roman Ovidiu Popescu. Patronul echipei anunta ca acesta valoreaza 25 de milioane de euro”, scrie The Sun.

„Popescu a fost transferat cu 200.000 de euro in vara trecuta, cand a semnat un contract valabil pe 6 ani. A devenit insa repede unul dintre cei mai buni jucatori din Liga I si este comparat de Gigi Becali cu Frank Lampard”, mai scrie sursa citata.

Gigi Becali, în New York Times. Cum îl prezintă AMERICANII

„Celtic a venit si am negociat. Am primit deja o oferta in schimbul lui. E cel mai bun jucator din Romania si nu-l voi ceda pe bani putini”, a anuntat Gigi Becali.