Preşedinta organizaţiei de tineret a APP a demisionat din partid în aceeaşi zi cu Liviu Dragnea: „M-am dezis de Codrin Ştefănescu”

Ana Maria Ioniță a demisionat din partidul creat de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu şi a prezentat motivele care au determinat-o să ia această decizie neașteptată.

01 sept. 2022, 10:48
Preşedinta organizaţiei de tineret a APP a demisionat din partid în aceeaşi zi cu Liviu Dragnea: „M-am dezis de Codrin Ştefănescu”

Ana Maria Ioniţă, tânăra din Oneşti care a fost numită în conducerea Alianţei Pentru Patrie la doar 27 de ani a ales să-i fie fidelă lui Liviu Dragnea şi a demisionat din partid după conflictul acestuia cu Codrin Ştefănescu.

M-am dezis de Codrin Ștefănescu și de toată conducerea numită de dumnealui”, a precizat Ana Maria Ioniță, pentru Click.

„Eu astăzi mi-am dat demisia din funcția de președinte APP Tineret București, implicit și ca membru.”, a mai declarat fostul președinte al organizației de tineret APP. Decizia vine chiar în ziua în care Liviu Dragnea a ieșit din partidul Alianța Pentru Patrie și nu mai vede o colaborare cu acesta.

Născută în Onești, Ana Maria Ioniță este de profesie jurist, fiind licențiată în Drept, după ce a absolvit Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Dimitrie Cantemir din București.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Proteste masive în România, anunțate de către George Simion: „Virgil Popescu îi va duce în faliment pe români!”

Totodată, fosta membră a partidului înființat de Liviu Dragnea are un master în Management și Administrație Publică și este absolventă a cursurilor din cadrul Institutului Notarial Român.

După ce a fost Președinte la Tineret APP Sector 2, Ana Maria Ioniță a preluat apoi șefia Organizației de Tineret APP pe București.

Ana Maria Ioniţă a respins categoric zvonurile care spun că ar avea o relaţie cu fostul lider PSD, după despărţirea acestuia de Irina.

„De câteva zile au apărut în presă diferite articole despre mine și domnul Liviu Dragnea. Precizez că nu este nimic adevărat din tot ce se speculează, ci este o relație strict profesională. Este un om pe care îl stimez și respect pentru tot binele pe care îl face pentru oamenii din jurul dumnealui”, a transmis Ana Maria Ioniță pentru sursa citată.

Citeşte şi: Florin Cîţu, despre influenţa lui Iohannis în PNL: „Când mi-am dat demisia eu nu ştiu să fi sunat, dar ei s-au folosit de asta”