Preşedintele CJ Timiş, în izolare din cauza COVID. În urmă cu o zi s-a întâlnit cu mai mulţi membri din Guvern

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, liberalul Alin Nica, a anunţat că a intrat în izolare la domiciliu după ce soţia sa a fost confirmată cu COVID-19. Marţi seară, Alin Nica a revenit la Timişoara, după o vizită la Bucureşti, unde a avut întâlniri cu mai mulţi membri ai Guvernului.

24 feb. 2021, 10:39
Preşedintele CJ Timiş, în izolare din cauza COVID. În urmă cu o zi s-a întâlnit cu mai mulţi membri din Guvern
Preşedintele CJ Timiş, în izolare din cauza COVID. În urmă cu o zi s-a întâlnit cu mai mulţi membri din Guvern

Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a intrat în izolare după ce soţia sa a fost confirmată pozitiv cu coronavirus. Recent, liberalul s-a vaccinat cu prima doză de vaccin de la AstraZeneca.

„Începând de astăzi, timp de 2 săptămâni, voi lucra online, de acasă, deoarece soția mea este confirmată pozitiv la Covid-19 și suntem izolați la domiciliu. Am făcut publică această situație deoarece vreau să încurajez respectarea regulilor și un comportament corect în fața bolii.
Dacă un membru al familiei dumneavoastră se îmbolnăvește, îndrumați-l să apeleze la medic și să își îngrijească sănătatea fără să îi expună la virus pe cei din jur. Slavă Domnului, soția și copiii sunt bine, eu la fel, sunt convins că, împreună, vom trece și peste această încercare.
Îmi vor lipsi vizitele de lucru pe teren și întâlnirile cu primarii însă chiar dacă nu sunt prezent fizic în instituție sau în județ, atenția și munca mea sunt în continuare în slujba timișenilor”, a scris Alin Nica, preşedintele CJ Timiş, pe Facebook.

În data de 17 februarie, Alin Nica şi-a făcut prima doză de vaccin împotriva COVID-19, de la AstraZeneca, iar aseară s-a întors dintr-o vizită la Bucureşti, unde a avut o serie de întâlniri cu membri ai Guvernului, alături de primarul Timişoarei, Dominic Fritz.

Citeşte şi: Scandal de amploare la Timişoara. Dominic Fritz l-a demis pe şeful pieţelor, Ioan Nasleu, dar acesta susţine că măsura este abuzivă: „Am coloană vertebrală şi plec cu capul sus. Sper ca hărţuirea mea mediatică să înceteze”

 

Carantină în mai multe localități din Timiș. Rata de infectare a depășit 15 la mie

Carantină în mai multe localități din Timiș. Județul Timiș se află în scenariul roșu de funcționare de mai bine de o lună de zile, iar mai multe localități se află în carantina. Cel mai afectat sat este Nitchidorf, care înregistrează o rată de infectare mai mare de 15 cazuri la mia de locuitori. De asemenea, și Sag și Dumbrăvița înregistrează o rată mare de infectare cu COVID.

Județul Timiș înregistrează o rată de infectare de 4,1 cazuri la mia de locuitori.

Citeşte şi: Război total între interlopii din Timișoara. „A zis că-mi omoară copilul!” VIDEO