Presupusa amantă a lui Reghecampf, mesaj de ultimă oră! Prima reacţie după ce antrenorul a fost acuzat că are mai multe iubite FOTO

Florentina Raiciu, despre care presa mondenă as speculat că ar fi una dintre presupusele amante ale lui Laurenţiu Reghecampf, a postat un mesaj provocator pe reţelele de socializare.

03 oct. 2021, 11:13
Presupusa amantă a lui Reghecampf, mesaj de ultimă oră! Prima reacţie după ce antrenorul a fost acuzat că are mai multe iubite FOTO

Presupusa amantă a lui Reghecampf, mesaj de ultimă oră! Florentina Raiciu a devenit celebră după ce Anamaria Prodan i-a rostit numele în contextul în care în spaţiul public au apărut zvonuri conform cărora Laurenţiu Regehcampf ar avea o presupusă relaţie extraconjugală.

Presupusa amantă a lui Reghecampf, mesaj de ultimă oră!

Laurenţiu Reghecampf a fost acuzat acum de Adrian Mititelu Jr. că ar avea mai multe amante! La scurt timp, Florentina Raiciu, una dintre presupusele amante ale soţului Anamariei Prodan, a postat pe reţelele de socializare un citat provocator. „Dacă toţi merg spre est, iar eu am decis să merg spre vest, înseamnă că aşa simt. Asta e cea mai mare comoară a omului, curajul acolo de a merge acolo unde îşi doreşte, nu unde îi dictează societatea”, este mesajul postat de Florentina Raiciu.

Anamaria Prodan șterge pe jos cu Mititelu Jr. pentru derapajele la adresa lui Reghe. Impresara, scoasă din minți: „Gura lumii nici pământul n-o astupă!”

Laurenţiu Reghecampf a fost acuzat de Adrian Mititelu Jr. că ar avea mai multe amante. Declaraţiile au fost făcute înaintea meciului CSU Universitatea Craiova şi FC U Craiova 1948, programat duminică, de la ora 21:00. „În ceea ce îl privește pe Reghecampf, îi recomand să nu se bage în acest scandal. Este prea mic. Să rămână în continuare pe bancă și să își vadă de amantele lui prostituate”, a spăus Adrian Mititelu Jr.