Preţ carburanţi 6 iunie 2023. Cresc tarifele, benzina a ajuns să fie mai scumpă decât motorina

Preț carburanți 6 iunie 2023. Află care sunt stațiile peco unde găsești marți cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

06 iun. 2023, 10:45
Preţ carburanţi 6 iunie 2023. Cresc tarifele, benzina a ajuns să fie mai scumpă decât motorina

Preţ carburanţi 6 iunie 2023. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină 6 iunie 2023
Prețurile la carburanți pentru marți, 6 iunie 2023, au fost afișate și nu au înregistrat modificări mari față de ziua anterioară.

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde marți cu 6.46 lei și se găsește la acest preț în Sânnicolau Mare, Timiș, la stația Lukoil.

Cât costă benzina și motorina la stațiile peco din România. Ce trebuie să știe șoferii despre carburanții cu biocombustibili introduși pe piață
În ceea ce privește prețul la motorină marți, cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 6.44 lei și o găsiți la acest preț în județul Dâmbovița, Titu, la stația Petrom din Str. Gării.

Cel mai bun preț la GPL este astăzi de 3.65 lei și se vinde la acest preț în București, la stația Lukoil, sectorul 2.

Preţ carburanţi 6 iunie 2023 – București

Cel mai mic preț benzină: 6.46  lei

Cel mai mic preț motorină: 6.46 lei

Cel mai pic preț GPL: 3.65 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București marți, 5 iunie 2023, este de 6.46 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Petrom din sectorul 5.

Preţ carburanţi 6 iunie 2023. Continuă scumpirile la litrul de benzină și motorină în Cluj-Napoca. Acest început de săptămână marchează un nou val de creștere a prețului carburanților. Benzina a ajuns să fie mai scumpă decât motorina.

În dimineața de 6 iunie, cea mai ieftină benzină din Cluj-Napoca se găsește cu 6,50 lei litrul, la stația Lukoil de pe str. Anton Pan (Piața Abator), nr. 15. Comparativ, în data de 22 mai, prețul pentru un litru de benzină era 6,40 lei litrul.

Se taie voucherele de alimente. Ce români nu mai primesc pe card cei 250 de lei din iunie
Prețul la motorină este de asemenea, în creștere. La benzinăria Petrom de pe strada Oașului se înregistra, azi dimineață, prețul de 6,49 lei litrul, având în vedere că aceeași stație vindea, în 22 mai, motorină la prețul de 6,46 lei litrul.