Preţul carburanţilor la 3 mai. România are cea mai agresivă scumpire la carburanți din UE. Motorina se apropie de 9 lei pe litru

Carburanții s-au scumpit din nou! Dacă săptămâna trecută a fost o ușoară scădere a prețurilor la pompă, acum motorina se apropie de 9 lei pe litru.

03 mai 2022, 10:59
Preţul carburanţilor la 3 mai. România are cea mai agresivă scumpire la carburanți din UE. Motorina se apropie de 9 lei pe litru

Preţul carburanţilor continuă să crească. România are cea mai agresivă scumpire la carburanți din Uniunea Europeană, potrivit statisticilor europene.

Benzina standard se vine marţi în Bucureşti cu preţuri între 7.7 lei, la o benzinărie Lukoil din Ghica – Tei, şi 7.9 lei la o benzinărie Mol din zona Podul Grant, potrivit monitorulpreturilor.info.

Citeşte şi: ANPC a amendat benzinarii, dar prețul carburanților se apropie de 10 lei/litru

Preţul pentru benzina premium variază între 7.82 lei şi 8.22 lei la o staţie Petrom de pe Şoseaua Alexandriei.

Veştile nu sunt deloc bune pentru proprietarii de maşini diesel. Un litru de motorină standard se vine marţi, 3 mai, cu preţuri între 8.55 lei la o staţie Lukoil din zona Orhideelor, şi 8.62 lei la o benzinărie Petrom din Drumul Taberei.

Motorina premium se apropie de 9 lei. În Bucureşti, cel mai mic preţ per litru de motorină premium este la o staţie Lukoil din zona mall Orhideelor – 8.91 lei pe litru.

Cel mai mare preţ pentru un litru de motorină este la mai multe staţie Petrom din Capitală, 8.98 lei.

Citeşte şi: Dacia va prezenta primul model full hibrid E-Tech la Paris. Când ajunge noua maşină în România


loading...
Partenerii noștri