Previziuni: Care sunt şansele să te căsătoreşti în 2015

Citește previziunile astrale oferite de yve.ro și află dacă există șanse să te căsătorești în 2015, iar dacă da, care sunt acestea.

RomaniaTV.net
20 mart. 2015, 09:23
Previziuni: Care sunt şansele să te căsătoreşti în 2015

RAC, FECIOARĂ, VĂRSĂTOR

Dacă te-ai regăsit într-una dintre aceste zodii, se pare că anul acesta șansele de a te căsători nu sunt prea mari. Acest fapt este cauzat, în cea mai mare parte, de instabilitatea ta emoțională și de încapacitatea de a te decide dacă relația în care te afli este cea potrivită sau, în cazul în care încă nu ți-ai găsit jumătatea, dacă asta îți dorești cu adevărat. Te sfătuiesc însă să încerci să îți pui ordine în gânduri, deoarece este posibil ca partenerul să fie hotărât în această privință, iar atitudinea ta l-ar putea pune în dificultate.

Citeşte şi HOROSCOP 2015: Ce fac zodiile când se plictisesc

TAUR, GEMENI, SCORPION

Spre deosebire de primele zodii, cele născute sub aceste semne zodiacale știu exact ce își doresc. Chiar dacă nu o spun clar și răspicat, în adâncul sufletului lor, nativele acestor semne visează la o nuntă că în povești și, bineînțeles, la o cerere romantică în căsătorie. Anul acesta însă, norocul îți va surâde. Dacă te numeri printre zodiile de mai sus, 2015 aduce mari șanse ale realizării acestor lucruri. Cu toate acestea, ar fi bine să va gândiți la un mod de a economisi câte ceva, deoarece nunta dorită va avea și un preț pe măsură.

Citeste tot articolul pe YVE.ro.