Previziuni rune 4-10 martie 2024. KENAZ aduce deschideri, dar atenţie la MANNAZ!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 4-10 martie 2024. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

02 mart. 2024, 22:17
Previziuni rune 4-10 martie 2024. KENAZ aduce deschideri, dar atenţie la MANNAZ!
Previziuni RUNE ianuarie 2023

Previziuni rune 4-10 martie 2024. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

“Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Horoscop karmic. Cum afectează zodiile karma de agresivitate, karma de ignoranţă şi karma de posesivitate
Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni rune 4-10 martie 2024 PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Berkana: Daca vrei sa ai parte de crestere pe un domeniu sau aspect de viata si aceasta se lasa asteptata, nu ceda cu descurajare pentru ca aceasta atitudine nu te ajuta. Analizeaza mai bine situatia cu atentie si mai presus de orice analizeaza-te pe tine. Cu ce contribui tu la o stagnare ?

Previziuni rune 4-10 martie 2024 PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – GEBO (cu fata in sus). Relatiile si conexiunile dintre oameni sunt proeminente acum. Este un timp pentru a promova armonia si echilibrul din familia extinsa. Este si un timp ideal sa oferi cadoul iertarii si smereniei celor pe care ii iubesti si la care tii. Fii generos cu familia ta si cu cei iubiti.

Previziuni rune 4-10 martie 2024 PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – KENAZ. Aceasta este runa deschiderilor. Lumina patrunde acum puternic si disipa norii. Prin constiinta luminii, ai acum parte de o intelegere mai inalta si poti fi in stare sa raspandesti si tu lumina si intelegere asupra altora. Tu esti acum centrul in care fortele armoniei si ale bunavointei se intalnesc.

Anca Dimancea: „Pentru România, faptul noi suntem ca poziție pe glob pe zonă de Șarpe, acum, în anul de Dragon pot apărea niște cutremure”
Previziuni rune 4-10 martie 2024 PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – MANNAZ: Punctul de start trebuie sa fie intotdeauna sinele iar o relatie sanatoasa cu tine insuti este absolut esentiala : de ea depind toate celelalte relatii, daca curg sau nu sanatos, inclusiv relatia ta cu Marele Mister. Nu este acum un moment in care sa astepti si cauti laude despre realizarile tale, nici sa obtii atentie in toate felurile posibile. Nu judeca si nu fii intolerant. Tine minte trecutul si gandeste-te la viitor, dar focuseaza-te doar pe prezent. Incearca sa traiesti o viata obisnuita intr-o maniera extraordinara.

Previziuni rune 4-10 martie 2024 PENTRU LEU (23 iulie – 22 august)
Runa etalata – Perth (inversata): Orice traiesti in aceasta perioada trebuie sa experimentezi. Nu da inapoi, exploreaza-ti misterele pentru a atinge intelepciunea. Urmeaza cu atentie tot ce iti dicteaza inima, etapele gresite pot fi costisitoare.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro