Previziuni rune. Ce zodie are parte de WUNJO, runa care aduce belşug şi fericire!

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.

22 aug. 2023, 11:32
Previziuni rune. Ce zodie are parte de WUNJO, runa care aduce belşug şi fericire!

Previziuni rune marti 22 august 2023. Mesaje din magia supranaturalului. Runele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru marti 22 august 2023
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Mercur retrograd 23 august – 23 septembrie 2023. Ce energii declanșează „mersul înapoi” al planetei intelectului prin zodia perfecționistă a Fecioarei

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Previziuni rune pentru BERBEC
Runa etalata – Dagaz: aceasta runa se mai traduce prin cuvantul „ziua” si indica fericire, activitati bune ce aduc satisfactie. Lucrurile se aseaza in favoarea ta si acum este timpul perfect sa te expui si sa preiei initiativa, conducerea. Ai o energie magnetica, deci foloseste-o in avantajul tau. Deasemenea runa indica un rezultat afirmatic la o intrebare pe care o ai azi in minte.

Cele mai bogate zodii în luna septembrie. Nativii uită de probleme și reușesc să depășească momentele grele care nu îi lasă să se bucure de viață

Previziuni rune pentru TAUR
Runa etalata – Ehwa : O situatie curenta iti poate aduce ceva nou in viata. Poti iesi la intalnire cu oameni noi, poti dezvolta o abordare fundamental diferita a vietii si relatiilor, poti sa schimbi o locatie, poti merge undeva nou. Fiecare situatie promite o schimbare gradata spre mai bine ; se dezvolta idei noi, se imbunatatesc relatiile cu oamenii. Fii pregatit pentru schimbare pentru ca este favorabila.

Previziuni rune pentru GEMENI
Runa etalata – GEBO: Aceasta runa semnifica un parteneriat in orice forma ar fi. Daca este o situatie personala, probabil partenerul tau, mesajul este ca poti construi o relatie adevarata. Este dificil de spus care va fi relatia, familie, iubire sau prietenie. Dar aceasta persoana doreste alianta cu tine. Runa indica posibilitatea unei relatii sincere si fructuoase. Daca te gandesti la o situatie de munca, sa stii ca succesul este legat de activitati in parteneriat. Cauta aliati si actionati ca o echipa.

Previziuni RUNE pentru RAC
Runa etalata – Jera (inversata): Jera este runa succesului si a continuitatii. Recompensele si succesul trebuie sa fie inradacinate. Talentele si abilitatile tale latente trebuie sa fie descoperite. Jera este runa succesului si a continuitatii.

ETALARE RUNE pentru LEU
Runa etalata – KENAZ (cu fata in jos). Kenaz aici arata ca poti crede ca o relatie sau prietenie este in descrestere. Poate ca este timpul sa infrunti acest adevar si sa te uiti dupa o noua cale. Poate sa fie timpul sa dai drumul trecutului oricat de dificil este. Asta iti permite sa iti creezi un nou capitol al vietii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.