Prezentatoarea Kanal D s-a despărţit de iubit înainte de nuntă şi s-a cuplat cu un milionar din Cluj. Primele imagini cu noul cuplu

Prezentatoarea Kanal D a început o nouă viaţă, asta după ce s-a despărţit de iubitul ei, cu care trebuia să se căsătoarească şi s-a cuplat cu un milionar din Cluj. 

RomaniaTV.net
24 iun. 2020, 05:25

Despre Cristina Mihaela este vorba. Tânăra a devenit cunoscută publicului larg după participarea la „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, apoi, șatena a avut o rubrică în cadrul emisiunii ”Teo Show” și ulterior a fost gazda unei emisiuni de dans, alături de Victor Slav.

De șase ani trăia o poveste de dragoste cu iubitul ei, Mihai. Cei doi se gândeau serios la căsătorie și voiau să organizeze marele eveniment în vara anului 2020. Doar că lucrurile au luat o turnură neașteptată. În urmă cu câteva luni, cei doi au decis să pună capăt poveștii lor de dragoste și au ales să meargă pe drumuri separate.

Vedeta s-a cuplat cu un milionar din Cluj, Paul George Lung este bărbatul care îi face inima să tresare prezentatoarei TV. Tânărul deține o firmă de închirieri de mașini de lux. Pe lângă asta, iubitul Cristinei Dorobanțu are o firmă care produce energie electrică. Și asta nu e tot! Paul Lungu se ocupă și cu distribuirea legumelor și fructelor proaspete, potrivit Cancan.ro.

 A fost la un pas să rămână mutilată pe viaţă

Cristina Mihaela Dorobanţu, prezentatoarea emisiunii matinale „Bravo, ai stil! Panorama”, a trecut printr-o întâmplare nefericită, în copilărie, în urma căreia ar fi putut rămâne mutilată pentru toată viaţa.

Citeşte şi MISTER ELUCIDAT. Cu cine se iubeşte Cristina Mihaela de la „Bravo, ai stil!” FOTO

„Imi aduc aminte ca aveam 4 ani si locuiam la Magurele. Eram in cada, faceam baie; mama a iesit sa intinda rufele, iar eu am ramas timp de cateva minute singura. Langa cada, tin minte ca se afla un boiler inalt, si la un moment dat, mi-a scapat sapunul intre cada si boiler si m-am aplecat sa il recuperez. Nu stiu cum am facut, dar m-am apropiat cu obrazul de boiler si m-am ars. Imediat, am fugit catre mama si, cand am pus mana pe rana, mi s-a desprins pielea. Am avut niste arsuri destul de grave. Am ajuns de urgenta la spital, a povestit Cristina Mihaela.

Din fericire, arsura nu a necesitat interventii chirurgicale si trauma prin care a trecut nu a lasat urme vizibile pe chipul acesteia.

„Am urmat timp de 2 ani tratamente, insa nu a fost nevoie de interventii chirurgicale. Acum, nu se vede nicio urma, am fost norcoasa ca nu mi-a ramas cicatrice”, a adaugat ea.