PREZIDENŢIALE 2014. CTP: Sper ca lui Iohannis să nu i se umfle capul că el este autorul acestei victorii

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îl îndeamnă la moderaţie pe Klaus Iohannis, după victoria în alegerile prezidenţiale.

17 nov. 2014, 05:08
PREZIDENŢIALE 2014. CTP: Sper ca lui Iohannis să nu i se umfle capul că el este autorul acestei victorii

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Cristian Tudor Popescu a scris într-un editorial publicat pe gandul.info că Iohannis nu trebuie să îşi aroge câştigarea acestui tur de scrutin.

Nu am uitat atitudinea domnului preşedinte Iohannis în faţa domnului Pândaru (jurnalist Gândul – n.r.) atunci când i-a pus acele întrebări. O aroganţă care friza sfidarea. Sper ca domnului Iohannis să nu i se umfle capul în ideea că el este autorul acestei victorii. Că a fost înalt, cu ochi albaştri şi cu succes la fete în liceu„, a comentat editorialistul.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Cristian Tudor Popescu aminteşte astfel de celebrul interviu de la Gândul, acordat jurnalistului Claudiu Pândaru, în care Iohannis a spus că profesorii care nu au strâns şi ei bani pentru şase case au avut ghinion.

REZULTATE PARŢIALE ALEGERI 2014. Noi DATE OFICIALE furnizate de BEC: Iohannis 54,81%, Ponta 45,18%

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Potrivit numărătorilor paralele ale partidelor, Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Numărătoare paralelă ACL

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014, NUMĂRĂTOARE PARALELĂ PSD

De altfel, Victor Ponta şi-a recunoscut înfrângerea şi chiar l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita.

VICTOR PONTA: NU DEMISIONEZ din funcţia de prim-ministru cât timp colegii nu îmi cer asta

 EXIT POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TURUL II. În cele cinci EXIT-POLL-URI difuzate de televiziuni, la ora 21.00, Victor Ponta era dat câştigător în două dintre ele, iar Klaus Iohannis în altele două, însă scorul era unul foarte strâns. Un sondaj i-a dat pe cei doi la egalitate.