Prima declaraţie a Lidiei Buble despre relaţia cu Răzvan Simion: Sunt fericită, iubesc şi…

Acum două luni, o bombă a explodat în showbiz după ce Răzvan Simion a divorţat atunci când s-a îndrăgostit de Lidia Buble. Interpreta a acceptat, în sfârşit, să vorbească despre relaţia cu bărbatul pe care îl iubeşte.

RomaniaTV.net
21 sept. 2015, 15:26

Razvan Simion si Lidia Buble nu isi mai ascund povestea de dragoste. Matinalul si cantareata au decis ca e momentul sa se bucure impreuna de toate placerile vietii, fara sa le mai fie teama de gura lumii, potrivit Cancan.

Citeşte şi Lidia Buble a refuzat să se mute cu Răzvan Simion

Zilele trecute, cei doi au fost surprinsi in timp ce luau masa in oras. Daca pana acum au evitat sa vorbeasca despre relatia lor, iata ca Lidia a spart gheata. 

Sunt foarte bine. Iubesc si sunt iubita, iar acest aspect ma face sa trec peste orice rautati. Da, sunt o femeie fericita. Mereu am gandit si actionat pozitiv, fapt ce m-a facut sa am zambetul pe buze, indiferent de situatii. Bunul Dumnezeu m-a inzestrat cu o atitudine pozitiva si lucrurile frumoase nu au ezitat sa apara in viata mea. Imi doresc sa iubesc si sa fiu iubita, asa cum si eu iubesc pe toata lumea„, a declarat Lidia Buble.

Citeşte şi Lidia Buble are motive să fie supărată. Răzvan Simion, gesturi tandre cu o colegă

Lidia are cu ce se mandri si cand vine vorba de latura profesionala. Astfel, artista se pregateste sa lanseze un nou videoclip.

Sunt destul de prinsa intre concerte si filmarile videoclipului „Le-am spus si fetelor”. Urmeaza sa lansez, cat de curand, materialul video, la care am lucrat intens, alaturi de o intreaga „armata” de oameni. Noul meu videoclip mai are putin si este gata pentru a-l arata bublisorilor mei„, a mai adaugat cantareata.