Prima declaraţie oficială din partea Pro TV. Vezi ce se întâmplă cu Dansez pentru tine

Dansez pentru tine. În condiţiile în care persoane importante părăresc Pro TV, vorbindu-se de criză financiară şi dispariţia unor show-uri din grila de programe, printre care "Dansez pentru tine", unul dintre oficiali a vorbit despre viitorul postului din Pache Protopopescu.

RomaniaTV.net
14 mart. 2014, 16:17
Prima declaraţie oficială din partea Pro TV. Vezi ce se întâmplă cu Dansez pentru tine

Viitorul la Pro TV pare din ce în ce mai sumbru. Vedetele postului încep să plece rând pe rând, după ce Adrian Sârbu a ieşit din conducerea grupului care deţine Pro TV.

Surse din televiziunea din Pache Protopopescu spun că există riscul ca postul să piardă producţiile care aduceau foarte mulţi bani până acum, precum „Vocea României”, „Românii au talent” şi „Serviţi, vă rog!”, dar şi, surpriză, „Dansez pentru tine”. „Se termină toate proiectele şi nu sunt în pregătire altele, aşa cum ar fi normal. Nu s-au făcut bugete pentru plecări în caravană, pentru salariile vedetelor”, spun surse din Pro TV.

Lucia Antal, director de marketing al Pro TV, a vorbit despre viitorul emisiunii Dansez pentru tine.

„Grila de toamnă se discută în această perioadă. Este un proces normal și așa a fost întotdeauna. Pro TV va avea o grilă cu emisiuni din toate tipurile de entertainment care au făcut performanțe de audiență: cooking uri show-uri, talent show-uri muzicale si cu dans. Orice format pe care-l vom părăsi va fi înlocuit cu un altul, pe care îl vom considera mai adecvat publicului și momentului actual. Vom păstra în grilă toate genurile: fictiune romaneasca, entertainment, sport, filme, știri”, a declarat pentru Paginademedia.ro Lucia Antal, director de marketing al Pro TV, în legătură cu viitorul emisiunii Dansez pentru tine.

Noii şefi din Pro TV vor, se pare, să taie din bugetul show-ului Dansez pentru tine şi, implicit, din banii cuveniţi prezentatorului Ştefan Bănică jr. Intenţia mai marilor postului l-a iritat, se pare, pe actor, care a anunţat că nu va ezita să rezilieze contractul, dacă veniturile îi vor fi reduse, scrie libertatea.ro.

Cât câştiga Bănică la Dansez pentru tine

Potrivit unor surse din Pro TV, salariul pe care Ştefan Bănică jr. îl încasa pentru un sezon de Dansez pentru tine se ridica la aproximativ 30.000 de euro.

Starul nici nu a vrut să audă de o eventuală micşorare a veniturilor şi a ameninţat că, dacă se va lua o asemenea decizie, va renunţa la colaborarea cu Pro TV fără să se gândească de două ori.