Prima imagine cu viitoarea soţie a lui George Simion: „Ilinca are 24 de ani” VIDEO

Prima imagine cu viitoarea soţie a lui George Simion. În vârstă de 35 de ani, liderul AUR a şocat pe toată lumea când a anunţat că se însoară, mai ales că nu a prezentat niciodată o femeie, ca fiind partenera lui de viaţă. Ei bine, politicianul a arătat-o tuturor pe iubita lui.

25 iun. 2022, 11:25

Prima imagine cu viitoarea soţie a lui George Simion. Preşedintele AUR urmează să se căsătorească pe 27 august, în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea, unde sunt așteptați chiar și zeci de mii de invitați.

Vor fi trei scene amplasate în aer liber, pe care vor cânta mai mulți artiști, printre care și una dintre cele mai îndrăgite voci ale momentului, Theo Rose.

Toți artiștii care ne sunt prieteni: taraful lui Tudorel Pană, nepot al vestitului violonist, sper să reușească, dar are o nuntă, Furdui Iancu, Theo Rose, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache pentru doamna Kovesi.”

Citeşte şi: EXCLUSIV George Simion, detalii despre nunta la care a invitat toţi românii: „Nu e cu dar. O să avem, mici, proţap, fiecare ia ce vrea”. Care ar fi cel mai frumos cadou pentru preşedintele AUR

Prima imagine cu viitoarea soţie a lui George Simion

Toată lumea era curioasă să afle cine este şi cum arată logodnica politicianului. Ei bine, după multe speculaţii, George Simion a decis să o prezinte tuturor pe iubita lui. Ea se numeşte Ilinca, are 24 de ani şi nu are nicio legătură cu politica.

De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu și Ilinca vă invităm la nuntă. Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo„, a scris George Simion pe pagina sa de Facebook.

Viitoarea soţie a terminat Dreptul la Universitatea Ecologică din București (2014-2018), obținând și un master în administrarea afacerilor la Universitatea București. În prezent este controlor financiar la o multinațională din Franța.

Îmi doresc mult copii. Vreau șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, a declarat politianul.