Primarul din Belciugatele, speriat de jurnalişti, plăteşte pentru prima oară impozit VIDEO

Minune la Belciugatele. O ştire difuzată de România TV a determinat familia primarului să plătească pentru prima dată impozit pentru complexul turistic de lux deţinut în comună. Viceprimarul susţine că e vorba de frimituri cu care nu se pot plăti nici măcar salariile profesorilor.

RomaniaTV.net
17 mart. 2012, 13:59
Primarul din Belciugatele, speriat de jurnalişti, plăteşte pentru prima oară impozit VIDEO

Petre Dinei, primarul cu statuie, a aflat drumul spre casierie după ce a văzut ştirea la televizor. Ca urmare a materialului prezentat de România TV, domnul primar a depus sâmbătă la casieria comunei suma de aproximativ 4.000 de lei.

Pentru complexul de lux ridicat de ani buni, proprietarii nu plătiseră niciodată. Ei cer abia acum, aprobarea unui Plan Urbanistic Zonal. Jurnaliştii de la România TV au verificat complicitatea autorităţilor discutând cu un arhitect de la Consiliul Judeţean Călăraşi.

„Ceea ce face Dinei la Belciugatele nu este o surpriză pentru absolut nimeni pentru că majoritatea lucrurilor pe care le face, le face în afara legii. Dacă începi să pui nume de străzi cu numele tău, al familiei tale, îţi faci statuie din viaţă, bineînţeles că îţi permiţi să faci construcţii ilegale, fără niciun fel de autorizaţie”, a spus Răducu Filipescu, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi.

În urmă cu două săptămâni, casierul primăriei se plângea echipei România TV că nu-l poate pune la plată pe primar. Petre Dinei s-a arătat iritat de subiect.

Primarul comunei Belciugatele a devenit cunoscut prin mai multe decizii bizare: şi-a inaugurat propria statuie, s-a proclamat cetăţean de onoare al comunei pe care o conduce şi a denumit o stradă cu numele unchiului său, adică tot Dinei.