Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache: „Magazinele alimentare sunt foarte bine aprovizionate. Nu cred că trebuie să mai fie psihoza”

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a declarat la GÂNDUL LIVE, în contextul crizei coronavirusului, că românii nu trebuie să golească rafturile supermarketurilor pentru că există stocuri în magazine.

RomaniaTV.net
19 mart. 2020, 19:02
Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache: „Magazinele alimentare sunt foarte bine aprovizionate. Nu cred că trebuie să mai fie psihoza”

„Magazinele alimentare trebuie să fie foarte bine aprovizionate. Umple fiecare raft. Nu cred că trebuie să mai fie psihoza asta. Părerea mea e să strângeți provizii pentru o săptămână. Se va găsi.

Am ajuns ca pe vremea lui Ceaușescu. Nu se poate. Am trecut pe lângă un centru, erau oameni afară, dar psihoza când vezi o coadă…Ne așezăm și noi acolo. După ce vine decretul, mall-urile pot fi închise.

De exemplu, la mall Băneasa trebuie închis tot , în afara de Carrefour. Creăm un culoar să intre și să iasă persoanele cu alimentele. Am intrat de curiozitate, mall-ul era pustiu, dar erau unii comercianți care nu știu ce să facă. Starea de urgență transformă totul în ceva obligatoriu”, a declarat Daniel Tudorache la GÂNDUL LIVE.

Înmulţirea numărului de cazuri de infectare cu coronavirus a readus isteria în supermarketurile din România: rafturi goale, aglomeraţie la case şi produse lipsă.

Citeşte şi: Bucureştenii se tem de închiderea oraşului! Imagini incredibile! Supermarketurile sunt aproape goale