Primarul Timişoarei, asaltat cu mesaje de către cetăţeni după ce măştile au devenit obligatorii în oraş: "Doar în comunism se dădea"

Publicat: Miercuri, 22 Aprilie 2020 14:20 // Actualizat: Miercuri, 22 Aprilie 2020 14:54 // Sursa: romaniatv.net

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a fost asaltat cu mesaje în care cetăţenii cer ca primăria să le dea măşti şi mănuşi, asta după ce edilul a anunţat instituirea obligaţiei de purtare a măştilor şi mănuşilor în magazine sau mijloace de transport în comun. 

"Pe teritoriul administrativ al Municipiului Timişoara se instituie obligativitatea persoanelor de a purta mască şi mănuşi pe mijloacele de transport public şi în spaţiile închise ale structurilor publice şi private în care se desfăşoară relaţii cu publicul", se arată în hotărârea adoptată marţi, 21 aprilie 2020. 

După ce a anunţat hotărârea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, primarul Nicolae Robu a fost asaltat de mesaje prin care mai mulţi cetăţeni i s-au plâns că nu se găsesc măşti şi mănuşi, iar dacă se găsesc sunt la preţuri "de cocaină". 

Citeşte şi: Nicolae Robu, după întoarcerea românilor din diaspora: "Deja au început jafurile. Păziţi-vă, oameni buni!"

"Doar în comunism «se dădea». Se dădea umilind dând", a reacţionat Nicolae Robu. 

Ulterior, Robu a revenit cu un mesaj în care a spus că autorităţile nu le pot oferi cetăţenilor măşti şi mănuşi: "Stimaţi compatrioţi cu pretenţia să vi se dea măşti, mănuşi, dezinfectant, dispersor etc! Eu nu pot fi populist, cu orice risc, inclusiv cu riscul de a nu mai fi votat! Eu am conştiinţă şi nu fac nimic contra conştiintei mele, pentru a fi plăcut/pe placul cuiva! Aşadar, cu respect, vă rog frumos, nu mai pretindeţi să vă dea Primăria măşti, mănuşi, dezinfectanţi, dispersoare etc! Toate acestea sunt lucruri pe care trebuie să şi le procure fiecare, ţinând de viaţa privată a fiecăruia, de sănătatea fiecăruia! Doar în comunism «se dădea», se dădea umilind dând, să ne aducem aminte, cei ce-am trăit asta, să le facem cunoscut celor ce n-au trăit aşa ceva, pentru a-i motiva să se păzească"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Nicolae Robu primar primar Timişoara Timişoara
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8375
RON
09 Aug
noapte 22 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H