Primarul Tudorache a uitat să-şi strângă lucrurile înainte să părăsească biroul. Ce a găsit Clotilde Armand în Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand a preluat vineri funcţia de primar al sectorului 1 şi a prezentat pe Facebook ce a găsit în biroul fostului edil, Dan Tudorache, dar şi "moştenirea" descoperită la direcţiile instituţiei.

RomaniaTV.net
30 oct. 2020, 13:39

„Prima mea zi de primar.

Am fost în direcțiile instituției și aș vrea să vă prezint câteva date importante moștenite de la administrația trecută:
– 835 de litigii;
– contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanță;
– mai mulți angajați și directori ai primăriei lipseau de la serviciu fără motiv;
– avem o gaură în bugetul local de aproximativ 700 milioane de lei la finalul anului;
– primăria nu este deloc digitalizată deși există infrastructura necesară. telemunca este imposibilă în aceste condiții.

PS: mulți ați întrebat ce anume am găsit în biroul primarului. Vă las aceste fotografii din care puteți observa: celebrul distrugător de hârtie. Fostul primar au uitat să strângă gunoiul după el. Și acest baston de polițist local. Tot în cabinetul primarului.”, a scris Armand pe Facebook.

Clotilde Armand a făcut referire la distrugătorul de hârtie în contextul în care în ultima săptămână au fost vehiculate în presă şi de către unii membri USR-PLUS informaţii conform cărora foştii primari ar fi cumpărat mai multe astfel de aparate.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, veste tristă pentru bucureşteni în prima zi în calitate de primar: Nu o să avem târg de Crăciun