Primăvara începe cu oferte de neratat la Lidl. Cinci produse care îți vor transforma grădina într-un colț de Rai

Pentru pasionații de grădinărit, Lidl vine cu o gamă de produse ideale pentru începutul primăverii. Cele cinci oferte pe care nu trebuie să le ratezi.

29 feb. 2024, 09:25
Primăvara începe cu oferte de neratat la Lidl. Cinci produse care îți vor transforma grădina într-un colț de Rai
Lidl îți împrospătează grădina la început de primăvară

Lidl vine cu o gamă largă de produse Parkside pentru pasionații de grădinărit. De la aparate de curățat cu presiune, la motofierăstraie electrice și pompe submersibile, acestea vor tranforma experiența grădinăritului într-una plină de eficiență.

Cinci oferte de la Lidl pe care să nu le ratezi

Aparat de curățat cu presiune

Aparatul de curățat cu presiune Parkside se vinde la Lidl cu doar 349 de lei. Acesta oferă puterea necesară pentru a readuce la strălucire terasele, aleile și orice suprafață exterioară. Presiune este reglabilă și accesoriile versatile.

Citește și: Cele trei produse de la Lidl cu care le poți impresiona pe femeile din viața ta de 1 martie. Stocul este limitat și se va epuiza în timp record

Motofierăstrău electric

Tăierea lemnului devine mult mai ușoară cu acest motofierăstrău electric Parkside. Are un preț special de 299 de lei, dispune de un lanț robust de 16” și oferă o lungime de tăiere de 39,5 cm, fiind ideal pentru îngrijirea grădinii, dar și pentru proiecte de bricolaj. Simplu de utilizat și fără emisii, este soluția perfectă pentru tăierea eficientă a lemnului.

Pompă submersibilă pentru apă murdară

Pompa submersibilă Parkside este ideală pentru irigarea unei grădini. Cu putere și eficiență. aceasta se ocupă rapid de scurgerile și acumulările de apă. Este indicată atât pentru apă curată, cât și pentru apă uzată cu impurități cu diamentrul de până la 35 de mm. Adâncimea maximă de imersie este de 7 metri.

Motosapă electrică pliabilă

Motosapa pliabilă Parkside se vinde la Lidl la prețul de 499 de lei. Lățimea de lucru a acesteia este între 29 și 40 de cm, turația în gol ajunge până la 380 RPM, iar motorul dispune de protecție automată împotriva suprasarcinii. Motosapa pliabilă asigură o pătrundere în sol până la o adâncime de 20 de cm.

Citește și: Angajări Lidl 2024. Salarii de 6.850 de lei, plus tichete de masă, sporuri şi prime de Paşte

Pulverizator sub presiune

Pulverizatorul sub presiune Parkside costă la doar 69 de lei. Ideal pentru îngrășăminte și substanțe de protecție a plantelor, acest pulverizator este accesibil tuturor pasionaților de grădinărit.