Primele DECLARAŢII ale Romaniţei Iovan după moartea fostului soţ: „Este o situaţie tristă” VIDEO

Pilotul Adrian Iovan, care a decedat luni în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, a fost căsătorit timp de cinci ani cu designerul Romaniţa Iovan. Vizibil îndurerată, fosta soţie a declarat că se roagă pentru sufletul pilotului şi pentru ca fiul lor de şapte ani să depăşească această tragedie.

21 ian. 2014, 13:08
Primele DECLARAŢII ale Romaniţei Iovan după moartea fostului soţ: „Este o situaţie tristă” VIDEO

Este o situaţie tristă, delicată, în primul rând pentru Albert, care a aflat. Dumnezeu să-l odihnească. Să ne rugăm pentru Adrian şi pentru domnişoara doctoriţă. Să ne rugăm pentru cei care au supravieţuit miraculos să fie bine în continuarea. Şi să ne rugăm ca Albert să reuşească să treacă peste această mare nenorocire„, a declarat marţi fosta soţie a pilotului Adrian Iovan.

Adrian Iovan a devenit celebru în urma căsătoriei cu designerul Romaniţa Iovan. Numele pilotului a apărut atunci într-un scandal de proporţii, după ce a împuşcat mortal un hoţ care a intrat noaptea în casă. Judecatorii au decis însă că Iovan era în legitimă apărare şi a fost absolvit de orice vină.

VEZI ŞI Adrian Iovan, IMAGINI ŞOCANTE cu pilotul între fiarele contorsionate ale avionului GALERIE FOTO

După 5 ani de mariaj, cei doi au divorţat, iar copilul în vârstă de 2 ani a rămas în grija mamei. A fost începutul declinului pentru Adrian Iovan. A divorţat, a rămas fără loc de muncă, iar pensia i-a fost micşorată.

Şi necazurile nu s-au oprit aici. Anul trecut, Adrian Iovan a rămas fără tată. A continuat însă să zboare. Deşi ieşise la pensie, Iovan zbura ori de câte ori era solicitat şi a fost şi instructor la şcoala de aviaţie. A fost un pilot adevărat până în ultima clipă. Deşi putea să scape cu viaţă din accidentul care l-a ucis, a preferat să încerce o aterizare forţată şi să salveze cât mai multe vieţi.

Pilotul Adrian Iovan şi o studentă în anul V la Institutul de Medicină Militară din Bucureşti şi-au pierdut viaţa după ce avionul de mici dimensiuni de tip BN2, la bordul căruia se afla un echipaj medical, a aterizat forţat, luni după-amiază, în Munţii Apuseni.

CITEŞTE ŞI Cauzele morţii lui Adrian Iovan şi a studentei la medicină. Primele REZULTATE ale necropsiei