Primele imagini cu Dacia Duster facelift. Când va apărea noul SUV

Au apărut primele imagini clare cu Dacia Duster facelift. SUV-ul va primi noi faruri LED cu semnătura luminoasă, cunoscută de la Dacia Logan și Sandero.

17 mai 2021, 10:22

Fotografiile cu Dacia Duster facelift au apărut chiar şi pe pagina oficială de Facebook a Dacia. Un utilizator a publicat mai multe imagini în comentariile unei postări prin care producătorul de la Mioveni anunţa ieşirea de pe liniile de asamblare a modelului Duster cu numărul 2.000.000.

„Așteptăm să ne lași în comentarii o fotografie cu Dusterul tău”, au scris cei de la Dacia. Printre cele peste 200 de comentarii, au apărut mai multe în care au fost ataşate imagini cu Dacia Duster facelift, scrie Promotor.

În imagini apare o maşină înmatriculată provizoriu în Germania care poartă camuflaj pe capotă, pe bara față, dar și pe ușa portbagajului și pe mare parte din lunetă. Se pot observa farurile LED cu semnătura luminoasă în forma literei „Y”, care se regăsesc şi pe noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway.

Grila radiatorului cu inserţii cromate pare a fi cea aflată în dotarea modelului Duster aflat deja pe piaţă. E posibil să apară, însă, schimbări după testarea maşinilor camuflate.

În partea posterioară, se regăsesc stopurile ce aceeași semnătură luminoasă, în formă de “Y”. Acestea par să fie convexe acum, notează sursa citată.

Citeşte şi: Imagini SPION cu viitorul crossover Dacia. Când va fi disponibil şi ce motorizări va avea Grand Duster

Când va fi lansat Dacia Duster facelift. Motorizare şi dotări

În fotografiile cu Dacia Duster facelift se pot observa şi jante cu design nou, precum şi oglinzi în trei nuanţe diferite. Mașina camuflată seamănă izbitor randarea digitală publicată de publicaţia franceză MotorActu în urmă cu o lună.

Specialiştii din domeniul auto spun că există în continuare semne de întrebare privind ce motorizări va avea Dacia Duster facelift. Grupul Renault a lansat noile Dacia Logan și Sandero fără versiuni diesel.

Citeşte şi: Dusterul vândut pe piaţa din Rusia are dotări la care şoferii români nici nu visează

De asemenea, presa internaţională ia în calcul scoaterea din portofoliu a motorului 1,33 turbo dezvoltat de Alianța Renault-Nissan în colaborare cu Daimler. Motorizarea TCe 150 este cea mai puternică regăsită în gama Dacia.

Dacia Duster facelift ar putea fi prezentat oficial în luna iunie, în timp ce comenzile ar putea fi plasate chiar prin toamnă.

Citeşte şi: Cum arată singura Dacia Duster DECAPOTABILĂ din lume. Modelul inedit are elemente de BMW „pisicuţă” şi Rolls Royce VIDEO