Primele imagini cu Simona Halep după confirmarea divorțului dintre ea și Toni Iuruc. Tenismena, vizibil afectată, a început să-și care bagajele în vila din Primăverii

La scurt timp de la anunțul divorțului, Simona Halep a fost surprinsă în timp ce își aducea bagajele în vila din Primăverii, pe care a cumpărat-o împreună cu Toni Iuruc.

08 sept. 2022, 13:27
Primele imagini cu Simona Halep după confirmarea divorțului dintre ea și Toni Iuruc. Tenismena, vizibil afectată, a început să-și care bagajele în vila din Primăverii

Simona Halep și Toni Iuruc se pregătesc de divorț, la nici un an de la căsătorie. Tenismena a fost surprinsă în timp ce își căra bagajele la vila din Primăverii, cumpărată împreună cu încă actualul soț.

Sportiva a fost ajutată să se mute de mama ei și de un bărbat necunoscut. Simona Halep este vizibil afectată de despărțire și tocmai de aceea nu a dorit să facă declarații despre acest subiect.

Cancan.ro a postat în exclusivitate primele imagini cu sportiva după anunțarea divorțului:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și: Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc a făcut înconjurul lumii. Ce scrie presa internațională: „Dublă greșeală”

Nu se știe încă cine este bărbatul care a ajutat-o pe campioană, dar cert este că acesta nu se dă înapoi când Simona Halep are nevoie de o mână de bărbat. Nu a ezitat să dea o mână de ajutor, mai ales că situația în care se află sportiva este una delicată.

Vestea despărțirii a venit miercuri, iar la scurtă vreme, Toni Iuruc a confirmat că el și Simona Halep urmează să divorțeze. Omul de afaceri nu a dorit să facă mai multe declarații despre acest subiect, avocații urmând să se ocupe de restul.

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărţim. Nu mai insistaţi, este ultima mea ieşire publică….De restul se vor ocupa avocaţii în cel mai civilizat mod cu putinţă. Mulţumesc de înţelegere!”, a declarat Toni Iuruc pentru FANATIK.

Cei doi s-au cununat civil anul trecut pe 15 septembrie și aveau programată nunta propriu-zisă pentru 13 noiembrie 2022. Programul și planurile acestora nu au fost compatibile, așa că au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Simona Halep, calcule grele după divorţul de Toni Iuruc. Ce se întâmplă în următoarele săptămâni