Primele imagini de la Asia Express 2024. Echipele vor avea de parcurs 7.000 de kilometri, din Thailanda până în Bali.

Primele imagini de la Asia Express 2024. Cele nouă echipe au pornit deja în cursă, pe Drumul Zeilor, punctul de plecare fiind Thailanda, templul budist White Temple mai exact. Traseul va fi de 7.000 de kilometri, până vor ajunge în Bali.

06 mart. 2024, 21:24
Primele imagini de la Asia Express 2024. Echipele vor avea de parcurs 7.000 de kilometri, din Thailanda până în Bali.
Primele imagini de la Asia Express 2024

Primele imagini de la Asia Express 2024. Cele nouă echipe au ajuns la Wat Rong Khun, cunoscut ca White Temple, un templu budist ca arată ca locuința unui zeu, iar Irina Fodor a publicat câteva fotografii cu acest loc.

Citește și: Diferența de vârstă dintre Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, concurenți la Asia Express. Fiica lui Florin Salam avea doar 15 ani când și-a cunoscut partenerul

Primele imagini de la Asia Express 2024

Fiecare zi de cursă Asia Express aduce alt peisaj și fiecare noapte, alt loc de dormit, așa că, pe lângă alte sute de poze pe care le fac drept amintire, m-am hotărât să le strâng și pe cele care surprind ce văd eu pe fereastra camerei, zi după zi. Uneori, tabloul este spectaculos, alteori văd o bucățică de natură, ori o parte dintr-un oraș mare, sau un colț dintr-un sătuc. Mai sunt și zile în care se termină târziu cursa și începem până să se lumineze de-a binelea, așa că nu mai văd nimic, doar beznă”, a scris prezentatoarea pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)

În prima imagine se văd munții în depărtare, precum și câteva case, în timp ce în a doua fotografie realizată din camera de hotel, se vede o autostradă.

Thailanda. Minunată țară au oamenii ăștia! Deși am fost în două vacanțe aici până acum, de data asta descopăr o cu totul altă latură a ei. Cursa Asia Express are darul ăsta, să scoată la iveală culori noi, și mai vii, și mai fascinante”, a scris soția lui Răzvan Fodor într-o altă postare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)

Cine sunt concurenții de la Asia Express 2024

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creatorul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii, pe Drumul Zeilor.