Primele imagini de la priveghiul lui Ion Șmecherul. Momentele dramatice înainte ca acesta să moară VIDEO

Ion Șmecherul, ciobanul care a murit în mod neașteptat, este plâns de toți cei care l-au cunoscut, iar apropiații îi pot aduce un ultim omagiu la capela din satul Gârbova.

03 dec. 2021, 10:54

Ion Șmecherul, popularul cioban de pe YouTube, a murit în urmă cu două zile, iar cei apropiați îi pot aduce un ultim omagiu la capela din satul Gârbova.

Ciobanul care și-a format o comunitate extrem de devotată pe YouTube a pierit în mod neașteptat, după ce a intrat în comă alcoolică. Rudele și apropiații au venit la micuța capelă din sat pentru a aduce flori și a aprinde lumânări la căpătâiul ciobanului.

Culiță Sterp, un admirator al lui Ion Ciobanu, a fost și el prezent la priveghi și a filmat câteva momente impresionante pe care le-a postat pe contul de TikTok.

@culita_sterp_official

Dumnezeu să-l ierte! #ionsmecherul

♬ original sound – Culiţa Sterp

VIDEO! Ultimele imagini cu Ion Șmecherul de pe Youtube! Acum câteva zile se mutase în casa nouă făcută de familia lui Culiță Sterp! Ce planuri avea pentru Crăciun

Ion Șmecherul, pe numele adevărat Ion Mocan, avea doar 34 de ani când a trecut în neființă din cauza consumului de alcool. Cumnata sa a povestit ultimele momente din viața ciobanului.

 

@culita_sterp_officialDumnezeu să-l ierte! #ionsmecherul

♬ original sound – Culiţa Sterp

Femeia a relatat că tânărul se afla în curte și a căzut de pe scaun, fiind deja beat.

Cumnata ciobanului a chemat imediat ajutoare căci nu-i trecuse niciodată prin cap că o astfel de tragedie putea avea loc. Oamenii l-au ajutat pe Ion Șmecherul să se deplaseze până în casă pe pat, acolo unde l-au lăsat câteva ore, fiind obișnuiți cu astfel de situații.

Cine era iubita lui Ion Șmecherul, ciobanul – vedetă mort din cauza băuturii

Câteva ore mai târziu, după ce cumnata lui a revenit în casă, și-a dat seama că ciobanul este nemișcat. Femeia i-a dat câteva palme, l-a stropit cu apă pe față, însă nicio mișcare. Cumnata lui Ion Șmecherul a realizat în acel moment că bărbatul a murit și a anunțat rudele.

La fața locului s-au deplasat ulterior o ambulanță și un echipaj de poliție, iar medicii au constatat decesul ciobanului, relatează SpyNews.ro.