Chef Florin Dumitrescu a gătit pentru Indila

Aflată la Bucureşti, unde a susţinut două concerte explozive, Indila a dorit ca după eveniment să se răsfeţe cu preparate culinare tradiţionale. Pentru că prima dată trebuie să fie un moment special, cântăreaţa a ales să mănânce la restaurantul lui chef Florin Dumitrescu.

RomaniaTV.net
08 dec. 2014, 14:27

Florin Dumitrescu, unul dintre cei mai controversaţi juraţi de la show-urile culinare, i-a gătit personal cântăreţei franceze. Indila a fost răsfăţată cu un plating de paste cu fructe de mare, iar după ce a servit preparatul, cântăreaţa a dorit să-l cunoască pe chef.

Şi-a călcat pe inimă şi a recunoscut. Ce NU ştie să gătească chef Florin Dumitrescu

După ce au făcut cunoştiinţă şi au schimbat câteva cuvinte, chef Florin a făcut şi o fotografie cu Indila pe care a postat-o imediat pe pagina sa de Facebook.

„O surpriză plăcută în seara asta! Dintre toate restaurantele din Bucureşti, Indila a ales să ia masa la noi. E simpatică, talentată, iar fiica mea o adoră!”, a fost mesajul scris de Florin Dumitrescu la poză.

De asemenea, Florin Dumitrescu a declarat pentru SpyNews că: „A fost o reală plăcere să o cunosc personal pe Indila şi, mai ales, să îi gătesc. I-a plăcut foarte mult mâncarea şi mă bucur că ales să mănânce în restaurantul nostru. Am stat puţin de vorbă şi i-am povestit că Ava, fiica mea, este o mare fană a muzicii sale: de câte ori îi aude piesele se opreşte din joacă, vine repede la televizor şi începe să danseze”.

Citeşte şi  Florin Dumitrescu va fi tată din nou. Chef-ul de la Hell’s Kitchen, declaraţii emoţionante