Prinţesa Beatrice a Marii Britanii s-a căsătorit cu Edoardo Mapelli Mozzi. Printre invitaţi s-a numărat şi regina Elisabeth a II-a

Prinţesa Beatrice s-a căsătorit cu omul de afaceri Edoardo Mapelli Mozzi. Totul s-a petrecut într-un cadru restrâns, unde au participat doar rude apropiate. Printre invitaţi s-a numărat şi regina Elizabeth a II-a, anunţă BBC.

RomaniaTV.net
17 iul. 2020, 16:31
Prinţesa Beatrice a Marii Britanii s-a căsătorit cu Edoardo Mapelli Mozzi. Printre invitaţi s-a numărat şi  regina Elisabeth a II-a

Nepoata reginei Marii Britanii trebuia să se căsătorească pe 29 mai, dar a amânat planurile de nuntă din cauza pandemiei de coronavirus. 

Iniţial, regina urma să organizeze o recepţie la Palatul Buckingham, dar aceasta a fost anulată pentru a evita „riscuri inutile”. 

Beatrice, 31 de ani este fiica cea mare a prinţului Andrew şi a lui Sarah Ferguson. 

Beatrice şi Mozzi, care deţine o companie de design interior, Banda Property, şi este cofondator al organizaţiei caritabile Cricket Builds Hope, s-au cunoscut în 2018.

Gestul care a scos-o din minţi pe regina Marii Britanii

Personalul Balmoral Estate, proprietatea din Scoţia deţinută de Regina Elisabeta, a făcut publice mai multe imagini care arată gunoiul lăsat de turişti în urma lor, în mare parte fiind serveţele de toaletă. 

Angajaţii Reginei, care se ocupă cu îngrijirea proprietăţii din Scoţia, imploră turiştii să nu mai folosească terenurile regale pe post de toalete publice sălbatice. Aceştia au postat pe reţelele sociale mai multe fotografi care arată hărtia igienică împrăştiată pe toată suprafa verde a proprietăţii. 

Vă rugăm să vă amintiți că nu există toalete publice deschise apropiate în acest moment„, au scris pe Twitter reprezentanţii proprietăţii Balmoral. 

Cu tot respectul, toaletele sunt închise peste tot, iar oamenii mai trebuie să meargă. Nu există toalete regale la care să mergem„, a scris un utilizator în comentarii. 

Însă personalul a venit cu un răspuns la acest comentariu precizând că: „O parte din problemă este că vedem o mulțime de șervețele ne biodegradabile fiind aruncate în mediul rural. De asemenea, oamenii aleg să se elibereze chiar lângă poteci sau monumente aglomerate, mai degrabă decât să se mute un pic mai departe pentru a evita contaminarea.