Prinţesa din Ardeal, în doliu! Anunţul a fost făcut recent: „Suntem trişti… Drum lin spre cer!”

Momente grele pentru una dintre cele mai apreciate artiste din România! Georgiana Lobonţ sau Prinţesa din Ardeal, aşa cum este cunoscută, a primit o veste tristp sâmbătă seara, bunicul ei a decedat, după ce în urmă cu câteva săptămâni se vindecase de COVID-29.

RomaniaTV.net
10 aug. 2020, 15:34
Prinţesa din Ardeal, în doliu! Anunţul a fost făcut recent: „Suntem trişti… Drum lin spre cer!”

Cântăreaţa de muzică populară a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care îşi ia rămas-bun de bunicul ei.

În amintirea bunicului nostru… Mizgan Macidon… Dumnezeu să te odihnească-n pace, bunule! Ați fost un om bun și am avut multe de învățat de la dumneavoastră. Ați fost alături de noi în toate momentele vieții noastre, mai ales ale singurului dumneavoastră nepot, Rareș, pe care l-ați crescut și l-ați educat din primele lui zile de viață, cum ați știut mai bine.

Îmi pare rău că de azi o să ne vegheați din ceruri… dar mă bucur că am reușit prin acest videoclip să vă păstrăm viu în amintirea noastră pentru totdeauna. Erați mândru de noi, de tot ce am realizat și mai ales de strănepoții, Irina și Edy. Suntem triști….Drum lin spre cer, domnule învățător!”, a scris Georgiana Lobonț pe contul său de Facebook.

Citeşte  şi Bebeluşul unei cunoscute cântăreţe este în stare gravă. Va fi operat de urgenţă

Ambii bunici au fost diagnosticați cu noul coronavirus

De sărbătorile Pascale, când i-am sunat să le urăm sărbători fericite, am fost pur și simplu șocată pentru că bunica nu mai avea putere să vorbească. Ne-am speriat foarte tare, fiind și starea de urgență și toată această nebunie cu pandemia, plus că ei sunt în vârstă, în jur de 80 de ani amândoi…

Ne-am gândit la ce-i mai rău. Am luat decizia de a suna la ambulanță, ea fiind mai apoi transportată la spital, unde i-au fost recoltate probe pentru analize. După două zile, bunica a primit rezultatele testului COVID-19. A fost confirmată pozitiv.

Atunci, în familia noastră s-a instaurat panica. Cu toții ne-am speriat pentru că nu știam ce va urma, plus că era șansa să ne contaminăm toți. Din acel moment, am intrat cu toții în autoizolare, așteptând cu sufletul la gură să aflăm dacă avem și noi simptome.

Între timp, și bunicul a fost testat, apoi confirmat. Bunica, după o săptămâna și jumătate, a fost testată de două ori negative și a fost declarată vindecată. Noi am trecut cu bine peste acele momente, neavînd niciunii dintre noi simptome, dar pot să va spun cu toată sinceritatea că am trăit cele mai negre clipe. Am fost speriați, panicați și nu ne venea să credem ce situație trăim”, a povestit, printre lacrimi, Prințesa Ardealului, într-un interviu acordat recent.