Prințesa Thailandei, într-o stare gravă de sănătate. A fost aproape de o moarte subită. Doar aparatele o mai țin în viață pe tânără

Prințesa Thailandei a fost aproape de o moarte subită. Totuși, calvarul nu a trecut Femeia în vârstă de 44 de ani se află conectată la aparate, în stare de inconștiență, în spital. 

08 ian. 2023, 18:48
Prințesa Thailandei, într-o stare gravă de sănătate. A fost aproape de o moarte subită. Doar aparatele o mai țin în viață pe tânără

Potențiala moștenitoare a tronului thailandez, Prințesa Bajrakitiyabha, trece prin momente cumplite, la mai bine de trei săptămâni de când a leșinat, din cauza unei probleme cardiace. Ei i s-a făcut rău în momentul în care pregătea câinii pentru un concurs de profil, scrie presa internațională.

Cel mai mare copil al regelui thailandez Maha Vajiralongkorn şi-a pierdut cunoştinţa pe 15 decembrie, din cauza unei aritmii cardiace severe, rezultată din inflamaţia în urma unei infecţii cu micoplasmă, potrivit unui comunicat emis de palat sâmbătă seara.

„Starea generală a prinţesei este că rămâne inconştientă”, a transmis administrația de la Palat.

Doar aparatele și medicamentele o țin în viață pe Prințesă.

„Medicii continuă să furnizeze medicamente şi să folosească echipamente pentru a sprijini funcţiile inimii, plămânilor şi rinichilor, precum şi să utilizeze antibiotice în timp ce îi monitorizează îndeaproape starea”, au mai transmis oficialii.

 

Prinţesa Bajarakitiyabha din Thailanda, un intelectual recunoscut

 

Prinţesa Bajarakitiyabha este unul dintre cei trei copii ai regelui Vajiralongkorn.

Regele de la Bangkok încă nu a desemnat oficial un moştenitor şi nu a existat nicio discuţie oficială cu privire la perspectiva ca prinţesa să preia tronul.

Tânăra care se confruntă cu probleme de sănătate este de profesie avocat, cu diplome de master şi doctorat la Universitatea Cornell. Ea a fost ambasador thailandez în Austria, Slovenia şi Slovacia şi a ocupat funcţii în biroul Procurorului General, Comandamentul Regal de Securitate şi a fost ambasador thailandez la Comisia Naţiunilor Unite pentru Prevenirea Infracţinilor şi Justiţie Penală.

Mama sa e prima soție a regelui, Prințesa Soamsawali.