Şocul începutului de an. Cunoscuta cântăreaţă a murit subit la 43 de ani

Boo a colaborat la mai multe piese cu Eminem, Gucci Mane, Run the Jewels, OutKast, Lil Wayne, Blood Orange, Latto şi alţii.

02 ian. 2023, 15:36
Şocul începutului de an. Cunoscuta cântăreaţă a murit subit la 43 de ani
Gangsta Boo, cântăreaţă de rap şi fostă membră a grupului hip-hop Three 6 Mafia din Memphis, a murit

Gangsta Boo, cântăreaţă de rap şi fostă membră a grupului hip-hop Three 6 Mafia din Memphis, a murit duminică la vârsta de 43 de ani, a confirmat reprezentantul ei pentru Variety.

Potrivit Fox 13, Boo, al cărui nume de naştere a fost Lola Mitchell, a fost găsită decedată în jurul orei 16.00, duminică după amiază. Cauza morţii ei nu a fost dezvăluită.

A murit Keenan Cahill. Este vestea teribilă a finalului de an. Lumea divertismentului, în doliu!

Boo a fost un produs al şcolii de hip-hop Dirty South din anii 1990. Şi-a început cariera cu Three 6 Mafia, fondată de DJ Paul, Juicy J şi Lord Infamous, cu care a înregistrat câteva albume de studio până la plecarea ei în 2002. Dar a avut şi o proeminentă carieră solo cu „Enquiring Minds” din 1998 şi single-ul „Where Dem Dollas At”. Boo a colaborat la mai multe piese cu Eminem, Gucci Mane, Run the Jewels, OutKast, Lil Wayne, Blood Orange, Latto şi alţii.

Muzicieni printre care Missy Elliott, Questlove, GloRilla, Ty Dolla $ign, Flo Milli şi Clipping I-au adus un omagiu lui Gangsta Boo. „Încă nu am cuvintele”, a scris rapperul Run the Jewels El-P pe Instagram. „Ştiu că am pierdut o parte din familia noastră astăzi. te iubim, Lola. Mulţumesc prietenă! Sora noastră pentru totdeauna”.

Artista plănuia să lanseze un nou proiect în 2023, a spus ea pentru Billboard în decembrie.

Doliu în lumea artistică internaţională! Una dintre cele mai iubite cântăreţe din lume s-a stins la 74 de ani din cauza insuficienţei respiratorii