„Prinţii” Banatului: Pe ce dau banii copiii milionarilor din România VIDEO

Sunt tineri, foarte norocoşi şi duc o viaţă de invidiat. Copiii milionarilor în euro din Banat nu mai ştiu pe ce să cheltuie banii. Moştenitorii averilor uriaşe îşi cumpără ceasuri de 100.000 de euro, primesc cluburi cadou de ziua lor şi se laudă cu parcuri auto, pline de bolizi.

RomaniaTV.net
29 iun. 2013, 16:00
„Prinţii” Banatului: Pe ce dau banii copiii milionarilor din România VIDEO

Ioana este fiica lui Emil Cristescu, unul dintre cei mai bogaţi romani. Timişoreanul are, conform Top Capital, o avere estimată la 400 milioane de euro. Colegii susţin că fata este adusă la şcoală de un şofer personal. Pe Facebook are poze cu sacoşe de la firme de lux, acolo unde îşi face cumpărăturile, potrivit România TV.

Ştefan Tender este fiul lui Tiberiu Tender, fratele celebrului Ovidiu Tender. Fraţii Ovidiu şi Tiberiu Tender au o avere de peste 650 de milioane de euro, în special din activitatea petrolieră, dar şi din agricultură, energie şi imobiliare. Ştefan este un atlet cu numeroase medalii, iar pe contul său de pe o reţea de socializare se mândreste cu un motor de peste 10.000 de euro.

Marco şi Franco Baronu sunt fii lui Dragoş Mihai, zis Baronu. El are o avere estimată la 80 de milioane de euro. În 2.000 a cumpărat „complexul Baron”, în care se află unul dintre cele mai mari hoteluri din Timişoara. Baronu deţine proprietăţi şi în alte oraşe, estimate fiecare la peste 3 milioane de euro. Cei doi băieţi trăiesc pe picior mare şi nu se sfiesc să-şi arate bogăţia.

Marco se mândreşte cu un ceas în valoare de 100.000 de euro, identic, spune el, cu cel pe care îl are rapperul 50 Cent într-un videoclip.