Prinţul William vrea să se întoarcă la NHS, ca pilot de ambulanţă aeriană, să-şi facă datoria în lupta cu coronavirusul

Prințul William dorește să se întoarcă la NHS ca pilot de ambulanță aeriană pentru a-și face datoria în lupta împotriva coronavirusului, deoarece acesta continuă să facă victime în Marea Britanie.

RomaniaTV.net
31 mart. 2020, 05:22
Prinţul William vrea să se întoarcă la NHS, ca pilot de ambulanţă aeriană, să-şi facă datoria în lupta cu coronavirusul

Ducele de Cambridge, care a zburat timp de doi ani cu Ambulanța Aeriană a Angliei de Est până în 2017, a mărturisit că îi este dor.

Citeşte şi: Coronavirus Marea Britanie: Boris Johnson anunţă noi restricţii pentru următoarele trei săptămâni: „Dau o instrucţiune foarte simplă”

În vârstă de 37 de ani, prinţul William a făcut această mărturisire în timpul unei vizite la un centru de apel NHS din Croydon, sudul Londrei, la începutul acestei luni.

William s-a gândit serios să se întoarcă ca pilot de ambulanță aeriană pentru a ajuta în actuala pandemie. Știe că toată țara își face bine treaba și vrea să ajute. Dar este complicat, deoarece a fost înlăturat de la acest job, ca să poată deveni un regal funcționar senior.

Această dorinţă este și mai importantă acum, având în vedere că Charles s-a îmbolnăvit, şi Harry este plecat cu Meghan. Dar William este dornic să facă orice poate pentru a ajuta„, susţine o sursă apropiată familiei pentru The Sun.

Tatăl său, Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, a ieşit luni de la auto-izolare, după ce a stat o săptămână fiind diagnosticat cu coronavirus.

Regina, în vârstă de 93 de ani și ducele de Edinburgh, în vârstă de 98 de ani, sunt în stare bună și stau departe de viața publică, locuind singuri în Castelul Windsor.

Prințul William a lucrat ca pilot pentru Ambulanța Aeriană a Angliei de Est timp de 18 luni între 2015 și 2017, înainte de a demisiona pentru a ocupa mai multe roluri regale în numele Reginei.

Aceasta ar putea fi o problemă pentru Prinț, întrucât programul său poate fi îl poate  împiedica să-și asume responsabilități suplimentare.

La începutul acestei luni, William a devenit patronul London Air Ambulance Charity, care a fost înființat în 1989 și oferă asistență rapidă de urgență în Capitală.

Prinţul Charles a ieşit din autoizolare

Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a ieşit din autoizolare după şapte zile şi are o stare bună de sănătate, a precizat purtătorul său de cuvânt, citat de Reuters.

Clarence House Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a ieşit din autoizolare după şapte zile şi are o stare bună de sănătate, a precizat purtătorul său de cuvânt, citat de Reuters.a confirmat astăzi că, în urma avizului medical, Prinţul de Wales a ieşit din autoizolare„, a precizat purtătorul său de cuvânt.

Prinţul Charles, fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a, are vârsta de 71 de ani.

Biroul de presă de la Clarence House, reşedinţa oficială a Prinţului de Wales, a anunţat pe 25 martie că acesta a fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi s-a autoizolat în reşedinţa sa Birkhall din Scoţia.

Citeşte şi: Regina Angliei, mesaj impresionant către naţiune: „Întreaga lume intră într-o perioadă de mare îngrijorare şi incertitudine”

Prezintă simptome uşoare, starea sa de sănătate generală este bună şi a lucrat de acasă în ultimele zile, ca de obicei„, au precizat reprezentaţii prinţului la momentul respectiv.