FCSB, primul punct în Conference League. Trupa lui Dică a remiazt cu Anderlecht

FCSB şi Anderlecht Bruxelles au terminat la egalitate, 0-0, joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa B a Europa Conference League.

15 sept. 2022, 13:01
FCSB, primul punct în Conference League. Trupa lui Dică a remiazt cu Anderlecht

PRO TV LIVE VIDEO FCSB – Anderlecht ONLINE STREAMING. Formaţia FCSB va întâlni echipa Anderlecht, joi seară, pe teren propriu, de la ora 22.00, în grupa B a Conference League. FCSB a fost la un pas de un rezultat mare pe London Stadium, acolo unde a condus-o aproape 70 de minute pe West Ham United în primul meci din grupă, dar a pierdut, la final, scor 1-3, momentul decisiv fiind un penalty controversat primit de „ciocănari”.

FCSB – Anderlecht ONLINE STREAMING LIVE VIDEO AICI

Echipele de start la FCSB – Anderlecht

FCSB (4-3-3): Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Pantea – Oaidă, Edjouma, Olaru – Miculescu, Rusu, Oct. Popescu (cpt.)
Rezerve: A. Vlad – Haruț, Fl. Coman, I. Stoica, Dulca, Boboc, Radunovic, S. Șerban, Radaslavescu, Compagno, Cordea
Antrenor: Nicolae Dică

ANDERLECHT (3-5-2): Van Crombrugge (cpt.) – Debast, Hoedt, Vertonghen – Murillo, Arnstad, Kana, Ashimeru, Amuzu – Fabio Silva, Refaelov
Rezerve: Coosemans, Vanhoutte – Delcroix, Ndiaye, Verschaeren, Ishaq, Sadiki, Stroeykens, Ait El Hadj, Sardella, Duranville, Esposito
Antrenor: Felice Mazzu

STADION: Arena Națională

ARBITRU: Gishamer Sebastian / ASISTENȚI: Riedel Roland, Schreiner Santinon

A murit Nicolae Zamfir, zis Ţîcă, antrenorul care l-a lansat pe Gică Popescu. Mesajul emoţionant al „Baciului”

Vicecampioana României este ultima în grupă în acest moment, dar păstrează şanse de a merge mai departe; prima clasată se califică direct în optimile de finală, în timp a doua clasată va juca în 16-imile de finală ale competiţiei cu una dintre echipele care termină pe locul 3 în grupele UEFA Europa League.

În prima etapă, FCSB a pierdut la Londra, 1-3 cu West Ham, în vreme ce Anderlecht s-a impus la limită pe teren propriu contra danezilor de la Silkeborg (1-0)

Gigi Becali a anunţat că va fi prezent pe Arena Națională, după o lungă perioadă în care a decis să privească meciurile echipei sale doar la TV: „O să merg și eu la meci. N-am mai fost de doi-trei ani. N-am emoții, mă duc ca la teatru! Ce va fi, va fi! Am vândut numai online 26.000 de bilete, şi mai este timp până la meci… Am luat bănuțul, la revedere! Mai iau 600.000 – 700.000 de euro din bilete! Acum putem să facem investiții, că avem de unde!”.

 

FCSB – Anderlecht. Echipele probabile
FCSB: 32. Târnovanu – 22. Boboc, 5. Dawa, 16. Tamm, 33. Radunovic – 27. Olaru, 18. Edjouma – 98. Cordea, 10. Oct. Popescu, 7. Fl. Coman – 96. Compagno 
REZERVE: 99. A. Vlad, 2. V. Crețu, 6. Haruț, 9. I. Stoica, 11. Miculescu, 20. M. Dulca, 26. Oaidă, 28. Pantea, 29. Bouhenna, 80. Radaslavescu
ABSENȚI: I. Cristea, Panțîru, Ov. Popescu, Șut, Dumiter (accidentați)
ANTRENOR: Nicolae Dică

ANDERLECHT 30. Van Crombrugge – 56. Debast, 3. Delcroix, 4. Hoedt – 27. Sadiki, 18. Ashimeru, 10. Verschaeren, 70. Esposito, 7. Amuzu – 29. Stroeykens, 99. F. Silva 
REZERVE: 16. Verbruggen, 5. N’Diaye, 11. Refaelov, 24. Abdulrazak, 46. Ait El Hadj, 54. Sardella, 59. Duranville, 61. Arnstad, 62. Murillo 
ABSENȚI: Angulo, Raman, Trebel (accidentați)
ANTRENOR: Felice Mazzu

STADION: Arena Națională
ARBITRU: Gishamer Sebastian / ASISTENȚI: Riedel Roland, Schreiner Santinon

PRO TV LIVE VIDEO FCSB – Anderlecht ONLINE STREAMING. Nicolae Dică, întrebat dacă are postul în pericol: Nu am nicio presiune, am susţinerea patronului. Am calificat echipa în Conference League

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că partida cu Anderlecht, din Conference League, va fi foarte dificilă. El a vorbit şi despre faptul că nu îşi simte postul în pericol.

“Întâlnim un adversar foarte bun, o echipă care face un presing foarte sus, foarte bine organizată, jucători de viteză, cu calitate, au şi jucători cu experienţă. Ne aşteaptă o partidă foarte grea. Jucătorii încearcă să dea totul pe teren la fiecare joc”, a spus Dică.

Întrebat dacă postul său este în pericol, tehnicianul a fost categoric: “Nu! Pentru că am calificat echipa în Conference League după cinci ani de zile, dacă nu o calificam voi nu mai eraţi aici la conferinţă, eu nu mai eram aici. Nu am nicio presiune din acest punct de vedere, am susţinerea patronului, am încredere în ceea ce fac, în băieţi că vom reuşi să ducem echipa acolo unde îi e locul. Şi eu sunt şi pozitiv, ştiu că lucrurile excepţionale li se întâmplă celor care nu renunţă, eu nu renunţ. Nu ştiu de ce se vorbeşte la noi imediat după o lună şi ceva de dat afară. Liverpool ce să facă? Să dea antrenorul afară că este pe locul 8, pe 10 în campionat? Eu am venit de o lună de zile, de o lună şi jumătate. Nicio problemă. Atâta timp cât am susţinerea patronului şi ştiu ce fac la antrenament, văd că jucătorii aplică ceea ce fac la antrenamente, ies lucrurile bine, am încredere în ceea ce fac. Bineînţeles, după fiecare joc discut cu patronul”.

Alin Stoica a șters pe jos cu Gigi Becali în presa belgiană: ”A uzurpat clubul Steaua. El provine dintr-o familie de ciobani”

Andrei Cordea înaintea meciului cu Anderlecht: Trebuie să câştigăm neapărat

Fotbalistul echipei FCSB, Andrei Cordea, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi îşi doresc “neapărat” victoria în meciul cu formaţia Anderlecht, din Conference League. “Întâlnim un adversar foarte bun, ştim punctele lor forte şi pe cele mai puţin bune. Trebuie să fim concentraţi, să facem o partidă bună şi să atacăm acolo unde ne-am propus. Ne dorim neapărat victoria. Sper ca suporterii să fie în număr foarte mare şi să îi facem fericiţi. Ne-am pregătit foarte bine şi mâine trebuie să câştigăm neapărat. Trebuie să dăm sută a sută. Sunt convins că ne vom reveni în campionat. Jucăm fotbal şi în campionat, de aceea dominăm orice echipă. Avem şi meciuri în minus. Suntem o familie şi putem să ne luptăm cu orice echipă din Europa”, a afirmat el.

“Sunt în cea mai bună perioadă a carierei mele. Acum nu ştiu nimic”, a mai afirmat el referindu-se la o eventuală ofertă.

Bilel Omrani a semnat cu FCSB. El va evolua cu numărul 19

FCSB anunţă sosirea lui Billel Omrani, care a evoluat, până sezonul trecut, pentru CFR Cluj. Atacantul francez în vârstă de 29 de ani va purta tricoul cu numărul 19 şi a efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică.

Billel Omrani este un atacant născut la 2 iunie 1993, în Forbach, Franţa. Acesta a început fotbalul la Olympique Marseille şi a mai evoluat, în Franţa, pentru AC Arles Avignon. Din septembrie 2016 şi până în mai 2022 a evoluat pentru CFR Cluj, alături de care a cucerit 5 titluri de campion şi 2 Supercupe ale României. De asemenea, are în palmares şi Cupa Ligii Franţei, cu Olympique Marseille, 2012.

Arbitri din Olanda şi Austria pentru CFR Cluj şi FCSB în Conference League

Meciurile echipelor CFR Cluj şi FCSB, programate, joi, în etapa a doua a grupelor Conference League, vor fi conduse la centru de arbitri din Olanda şi Austria. Meciul CFR Cluj – Sivasspor, programat în grupa G, de la ora 19.45, va fi arbitrat de olandezul Allard Lindhout, ajutat de Mario Diks şi Erwin Zeinstra, în timp ce rezervă va fi Joey Kooij.

Partida FCSB – Anderlecht Bruxelles, care va avea loc pe Arena Naţională, în grupa B, de la ora 22.00, va fi arbitrată de austriacul Sebastian Gishamer. La cele două linii se vor afla Roland Riedel şi Santino Schreiner, iar rezervă va fi Christopher Jaeger.