Probleme grave pentru partenera lui Sorin Oprescu în pragul Crăciunului. ANAF a evacuat-o din casă

Adriana Elena Nica, iubita luI Sorin Oprescu, a pierdut contestația în anulare și a fost evacuată din imobilul din zona Parcului Herăstrău pe care îl deținea împreună cu fostul primar general.

23 dec. 2022, 15:01
Probleme grave pentru partenera lui Sorin Oprescu în pragul Crăciunului. ANAF a evacuat-o din casă

Decizia de evacuare a Adrianei Elena Nica din vila de pe strada Herăstrău nr. 42, a fost luată de juo instanță a Judecătoriei Sectorului 1. Iubita fostului primar Sorin Oprescu, fugar în Grecia, a pierdut contestația în anulare pe care a formulat-o în speranța că va scăpa de executare.

Prin hotărârea de condamnare, din 13 mai 2022, judecătorii au dispus nu doar pedeapsa de 10 ani și 8 luni de închisoare pentru Sorin Oprescu ci și confiscarea extinsă a bunurilor imobile considerate a fi dobândite în urma infracțiunilor comise. Între altele, judecătorii au vizat și vila de pe strada Herăstrău, pe care o deținea alături de Adriana Elena Nica. Judecătoria Sectorului 1 a dispus evacuarea iubitei lui Sorin Oprescu, pe data de 21 decembrie 2022, la cererea ANAF.

Citeşte şi: Augustin Zegrean, fost președinte al CCR, susține că pensiile speciale NU vor fi eliminate: „E inadmisibil așa ceva!”

„Respinge excepția lipsei calității de reprezentant a ANAF ca neîntemeiată. Respinge excepția inadmisibilității cererii ca neîntemeiată. Respinge excepția lipsei calității procesuale active ca neîntemeiată. Admite cererea. Dispune evacuarea pârâtei din imobilul ocupat fără drept situat în Bucureşti sector 1 str. Herăstrău nr. 42. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 21.12.2022”, se arată în minuta soluției Judecătoriei Sectorului 1, potrivit Ziare.com.

După ce Sorin Oprescu a fugit în Grecia, unde a scăpat de extrădare, Adriana Elena Nica a formulat mai multe cereri, în justiție, prin care a contestat condamnarea lui Sorin Oprescu. Aceasta în speranța că va reuși să păstreze imobilul din strada Herăstrău.

Toate instanțele i-au respins cererile ca inadmisibile deoarece a avut rolul de martor în dosar. Ultima acțiune, o contestație în anulare, a fost judecată de Curtea de Apel București și respinsă pe 9 noiembrie.

Citeşte şi: Veşti bune pentru români! Scade vârsta de pensionare pentru patru categorii. Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis