Procurorii au clasat plângerea deputatului Nicolae Bacalbaşa, îmbrâncit de protestatari în faţa Parlamentului, în august

Decizie-surpriză luată de procurori. Potrivit România TV, procurorii au clasat plângerea deputatului Nicolae Bacalbașa împotriva protestatarilor #Rezist. Este vorba despre plângerea depusă de deputatul PSD după ce în august anul trecut a fost îmbrâncit de mai mulți protestatari în Parcul Izvor, în fața Parlamentului. El a scăpat atunci doar pentru că jandarmii au intervenit.

RomaniaTV.net
12 apr. 2019, 07:40
Procurorii au clasat plângerea deputatului Nicolae Bacalbaşa, îmbrâncit de protestatari în faţa Parlamentului, în august

Procurorul Mihaela Ioana Georgescu de la Parchetul de pe lângă Judecatoria Sectorului 5 Bucureşti a considerat că incidentul petrecut în parcul Izvor din Capitală, când un deputat din Parlamentul României a fost îmbrâncit și umilit nu reprezintă nimic grav, așa că a clasat dosarul. Aceasta a motivat decizia prin faptul ca nu a existat fapta de ultraj reclamata de Nicolae Bacalbasa. 

Parlamentarul a declarat pentru România TV că nu este surprins de această decizie.

„Voi merge pe căile legale deci voi ataca în justiţie pe căile procuraturii. Pentru mine nu este o surpriză, eu cunoşteam foarte bine în ce ţară mă aflu”, a declarat Nicolae Bacalbaşa. 

Deşi imaginile sunt grăitoare, procurorul de caz spune că nu a rezultat din probele strânse în acest caz faptul că Nicolae Bacalbaşa a fost ameninţat de protestatari şi că nu orice act de violenţă este producător de suferinţe fizice.