Procurorul Portocală a primit în arest un pachet cu trei prezervative şi o recomandare: „Să nu strângi din dinţi”

Vlad Constantin, zis "Şomerul", fost colaborator al DNA Ploieşti, apoi anchetat şi condamnat în mai multe dosare, i-a trimis fostului procuror Mircea Negulescu o scrisoare şi un cadou inedit: un pachet cu trei prezervative.

RomaniaTV.net
24 iul. 2020, 07:16

„Denunțător de serviciu”, sau „turnător la DNA” cum își spunea singur, Vlad Constantin a fost cel care l-a denunțat pe fostul deputat Mircea Roșca la DNA Ploiești, când a prezentat o probă video din care reieșea că a dat o mită de 20.000 de euro, pentru a obține mai multe terenuri în Azuga. Acesta ar fi, conform Stiripesurse, chiar finul fostului procuror „Portocală”, arestat preventiv joi, pentru 30 de zile.

Constantin, la aflarea veştii că Negulescu a fost arestat, îi transmite lui „Portocală” să nu strângă prea tare din dinți și îl asigură că îi va trimite cât de curând unguent, când va găsi unul cu anestezic.

Finul îi mai transmite în scrisoare (foto) lui Negulescu că, dacă este încarcerat la Câmpina, în camera 1, îşi poate găsi numele scris pe unul dintre stâlpi, el fiind cel care l-a scrijelit, cumva premonitoriu.

Citeşte şi: Focuri de armă la marginea Capitalei: conflict armat între clanuri interlope la Chiajna. Intervenţie în forţă a Poliţiei VIDEO EXCLUSIV