Produsul de la Dedeman care se vinde la super preț. Sigur ai nevoie de el acasă

Dedeman vinde un produs necesar în casa oricui la un preț extrem de mic. Oferta specială eset disponibilă în toate magazinele din țară.

25 mai 2023, 08:50
Produsul de la Dedeman care se vinde la super preț. Sigur ai nevoie de el acasă
Produs la preț extrem de mic la Dedeman

Dedeman vinde un produs de care oricine are nevoie în casă. Este vorba despre televixorul LED Allview 24ATC6000-H, cu diagonala de 60 cm. Dispozitivul are rezoluție HD și player media integrat.

Acesta este dotat cu un tuner digital DVB-C + DVB T/T2 + DVB S/S2. TV prin care vă puteți bucura de calitatea transmisiei pe ecranul cu tehnologie LED. Această tehnologie va furniza imagini mai clare, în timp ce emisiile de radiații vor fi scăzute.

Citește și: Dedeman face angajări! Ce posturi sunt disponibile și ce salarii oferă

Super ofertă la Dedeman

Datorită playerului media integrat, puteți reda direct pe televizor conținut audio și video de pe un dispozitiv USB, fără să utilizați alte echipamente suplimentare. Tot ce trebuie să faceți este să conectați stick-ul USB la televizor și puteți viziona filme, fotografii sau puteți asculta muzica dumneavoastră preferată.

Televizorul costă la Dedeman 369 de lei, redus de la 399 de leo. Oferta este valabilă până la data de 31 mai 2023, în limita stocului disponibil.

Citește și: Super-ofertă la Lidl: produse sub 7 lei, disponibile începând de pe 18 mai în limita stocului

Dispozitivul încorporează două funcții, Motion Adaptive Noise Reduction și Content Adaptive Noise Reduction, care îmbunătățesc considerabil calitatea imaginii prin reducerea la minimum a zgomotului de fond și îmbunătățirea detaliilor fine.

Dacă doriți o imagine mai vibrantă și mai captivantă, aveți funcția de îmbunătățire dinamică a contrastului pe care o puteți folosi în timp ce vizionați filme sau emisiuni. Această funcție este deosebit de benefică pentru pasionații de jocuri și pentru fanii filmelor pline de acțiune, adăugând un nivel suplimentar de intensitate vizuală experienței de divertisment.