Produsul minune din magazinele Lidl care reduce facturile la căldură. Consumă foarte puțin curent!

În oferta acestui început de an din magazinele Lidl din Marea Britanie, englezii au parte de un produs extrem de ieftin, la doar 23 de lire sterline, (contravaolarea în lei fiind de 127.85 de lei), fiind vorba de o lenjerie de pat încălzită la cel mai ieftin preț.

12 ian. 2023, 22:24
Produsul minune din magazinele Lidl care reduce facturile la căldură. Consumă foarte puțin curent!

Gigantul Lidl reușește de fiecare dată să-și surprindă clienții. Recent, a fost lansat produsul minune în magazinele Lidl, despre care se spune că poate reduce facturile la căldură. Din păcate, cel puțin pentru moment, produsul se regăsește doar în magazine în Marea Britanie, dar deja i-a cucerit pe englezi.

În oferta acestui început de an din magazinele Lidl din Marea Britanie, englezii au parte de un produs extrem de ieftin, la doar 23 de lire sterline, (contravaolarea în lei fiind de 127.85 de lei), fiind vorba de o lenjerie de pat încălzită la cel mai ieftin preț.

Lidl a lansat o lenjerie de pat confortabilă care i-a cucerit deja pe englezi și despre care spune că îi ajută să păstreze cald r în timpul nopților mai reci, la prețuri foarte mici.

Dedeman vinde două produse neobișnuite, la un preț foarte bun. Iată ce gadgeturi poți achiziționa

Întrucât facturile la energie vor continua să crească vertiginos în acest an, multe gospodării au căutat metode alternative pentru a se încălzi fără a apela la încălzirea centrală. O astfel de metodă pe care mulți au adoptat-o în ultimele luni este „încălzirea persoanei, nu a casei”, ceea ce a dus la creșterea numărului de articole precum păturile electrice.

În timp ce există cu siguranță o mulțime de pături electrice pe piață în acest moment, Lidl are în prezent în stoc o pătură interioară încălzită la cel mai ieftin preț de pie piață, conform presei britanice.

„Silvercrest Heated Underblanket”, de la supermarketul de buget, are un preț de doar 22,99 lire sterline (127.85 de lei) și își propune să le țină cald pentru o fracțiune din costul încălzirii tradiționale, spun reprezentanții Lidl din Marea Britanie.

Cu alte cuvinte, înseamnă că pot renunța la pijamalele de lână și la sticla de apă caldă în timpul vremii mai reci, deoarece se spune că pătura de la Lidl costă doar 2p pe oră pentru a funcționa, asta însemând 5.60 de lei.

Dacă este ținută aprinsă pentru cele opt ore de somn recomandate, atunci va costa doar 16 pence (89.58 lei) pentru o noapte întreagă, în comparație cu un boiler de 24KW care vă va costa 22,08 lire sterline, adică 122.79 de lei.

Avertisment pentru clienţii Lidl! Frauda care te poate lăsa fără bani pe card

Iată care sunt și parametrii tehnici pentru produsul minune din magazinele Lidl, din Marea Britanie:

  • Timp de încălzire rapidă
    Zonă de încălzire suplimentară a picioarelor care oferă căldură suplimentară
    Țesătură respirabilă și moale pentru un confort suplimentar în timpul somnului
    Sistem electronic de siguranță
    Cu 6 setări de căldură
    Oprire automată: reglabilă la 1, 3, 6 sau 12 ore (ore)
    Mod de deconectare automată după 3
    ore: de la nivelul 5 și 6 la nivelul 4
    Ușor de întreținut și igienic – se poate spăla la mașină la 30°C (pe un ciclu delicat)
    Dimensiuni: aprox. 150 x 80 cm
    Cablu de alimentare: 2,8 m
    Consum de energie: 60W
    Garanție de 3 ani

Se spune că această pătură se încălzește rapid și este prevăzută cu șase setări diferite de căldură, cu o oprire automată și cu un mod de deconectare automată după nivelul trei. Ca să nu mai spunem că este prevăzută și cu o zonă pentru picioare foarte caldă pentru a menține degetele de la picioare foarte calde în timpul nopții. Deoarece Lidl nu oferă în prezent o opțiune de cumpărături online, păturica „Silvercrest Heated Underblanket” este comercializată doar în magazine, scrie playtech.ro.

În comparație, există și pe piața românească astfel de pături, deocamdată nu în magazinele Lidl România, dar ca și preț, aceasta poate varia între 159 și 186 de lei, regăsită la vânzare inclusiv în magazinele online.

Cum UMFLĂ Lidl preţurile produselor. Diferenţe uriaşe între preţul de la raft şi cel de la casă

Lidl e plin de surprize şi în România: Produse auto și pentru casă, disponibile cu preț atractiv

Lidl va avea în această săptămână în magazine o ofertă bogată de dispozitive auto și pentru casă, iar unele sunt inedite. La categoria auto, pe lângă aspiratorul cu funcție de curățare și gelul de curățare despre care am scris deja, se găsește un compresor de aer auto Ultimate Speed, la prețul de 90 de lei. Dispozitivul vine cu patru adaptoare, are manometru încorporat, cablu cu lungime de 3 metri și se conectează la prizele de 12 V ale mașinilor. Compresorul are un debit de aer de 35 de litri / minut și funcționează până la o presiune maximă de 10 bar.

Inedit este aparatul digital pentru măsuratul gradului de uzură al anvelopelor. Oferit tot sub marca proprie Ultimate Speed, dispozitivul are display LCD pe care afișează valorile. Domeniul de măsurare este de 0 – 25,4 mm, iar precizia de plus / minus 0,1 mm. Aparatul costă 30 de lei.

Aparatul digital cu display LCD pentru măsurat profilul anvelopelor pe care îl vinde Lidl. Iarna ar putea fi utilă husa de scaun cu funcții de încălzire și masaj, disponibilă la prețul de 139 de lei. Dispozitivul are 4 trepte de intensitate selectabile pentru căldură, include alimentator, adaptor auto și buzunar integrat pentru telecomanda cu cablu. Husa poate fi setată să se dezactiveze automat după ce nu mai este folosită, la 15, 30 sau 60 de minute. Dispozitivul oferă cinci programe de masaj.

Puteți vedea aici oferta actuală de produse auto de la Lidl. Începând de joi, în magazinele Lidl ajunge un dispozitiv electric pentru spumat laptele, sub marca Silvercrest Kitchen Tools și la prețul de 149 de lei. Aparatul, care are putere de 500 W, are patru programe selectabile: spumă de lapte caldă și stabilă, spumă de lapte caldă și cremoasă, spumă de lapte rece și lapte cald cu puțină spumă. Lidl a mai vândut un dispozitiv similar sub marca SilverCrest. Iată, în clipul video de mai jos, cum funcționează: