Profesoara care a strâns de gât un bebelulş, la Târgovişte, s-a internat singură la psihiatrie

Profesoara care a strâns de gât un bebelulş, la Târgovişte, s-a internat singură la psihiatrie, potrivit România TV. 

RomaniaTV.net
20 feb. 2019, 15:10
Profesoara care a strâns de gât un bebelulş, la Târgovişte, s-a internat singură la psihiatrie

Oamenii din Târgovişte erau terorizaţi de o femeie, despre care se spune că ar fi profesoară. Aceasta are o atitudine agresivă, iar ultima dată a fost la un pas să omoare un copil în cărucior.

O tânără a povestit cum, din senin, o femeie blondă, bine îmbrăcată, a început să o lovească puternic, fără niciun motiv și să o înjure. S-a întâmplat într-un magazin din Târgovişte. După ce a terminat cu ea, mai mulți clienți au avut parte de același tratament, fără ca nici măcar un singur angajat al respectivului supermarket să intervină sau să sune la Ambulanță sau la Poliție, a mai povestit tânăra.

Mai mult, la casă, atunci când vânzătoarele au aflat ce s-a întâmplat, au început să râdă spunând: „aaa, este profesoara nebună”, din reacția lor înțelegând că avem de-a face un om de-al casei, titrează site-ul reporterpenet.ro.

„Nu este deloc de gluma! Dupa cateva minute a incercat sa omoare un copil in carucior. DA! SA IL OMOARE! Avea o forta specifica omului nebun. Nu mi-a fost usor sa o imobilizez si sa o indepartez de copil. Mama bebelusului era absolut socata! Din fericire echipajul de politie sosit s-a comportat exemplar. Sper sa fie luata de pe strazi!”, a scris pe Facebook Vasile Lupașc, campion mondial la karate.