Profesor de religie, acuzat că a pipăit și sărutat o elevă într-o şcoală din Piteşti

Poliţiştii din Piteşti s-au autosesizat şi fac verificări după ce o elevă de clasa a IX-a de la Colegiul Economic Maria Teiuleanu din municipiu a afirmat că dirigintele, care este şi profesor de religie, ar fi încercat să o agreseze sexual.

14 oct. 2022, 10:31
Profesor de religie, acuzat că a pipăit și sărutat o elevă într-o şcoală din Piteşti

O elevă de clasa a IX-a de la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” din Piteşti a reclamat la conducerea şcolii că profesorul de religie, care îi este şi diriginte, a încercat să o agreseze sexual, în sala de sport a şcolii.

Potrivit ziartopdearges.ro, eleva ar fi fost chemată acolo de către profesor, sub pretexul ca acesta să-i arate distrugerile provocate de colegii ei. După ce a ajuns în zona vestiarelor, eleva ar fi fost încuiată de către profesor, iar acesta ar fi început să o sărute, să o pipăie și să-i propună o relație. Mai mult, profesorul de religie i-ar fi cumpărat și un cadou elevei ca semn de iubire: o brăţară.

Citeşte şi: Profesor de religie reclamat la Poliţie de mama unui elev pe care l-ar fi bătut la ore

Poliţiştii argeşeni s-au autosesizat şi fac verificări în acest caz.

„În cursul serii de 13 octombrie a.c., ca urmare a informațiilor apărute în mediul online, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești s-au sesizat, din oficiu, și efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Argeș într-un comunicat.

Citeşte şi: Preot din Botoşani, condamnat definitiv după ce a urecheat un elev la ora de religie