Profeţie ŞOCANTĂ la mormântul lui Arsenia Boca. Se va întâmpla în ROMÂNIA peste câteva zile: ŞOC ŞI GROAZĂ

Publicat: Vineri, 20 Septembrie 2019 18:52 // Actualizat: Vineri, 20 Septembrie 2019 18:52 // Sursa: romaniatv.net

Arsenie Boca este cunoscut pentru sfaturile și profețiile sale despre destinul României. Într-una dintre cuvântările sale el a vorbit despre post.

Foto: a1.ro

Arsenie Boca a oferit, de-a lungul timpului, numeroase sfaturi utile credinciosilor.

"Postul este o lupta aspra cu însusi trupul tau. Daca birui, bine îti va fi, iar daca nu, sa stii ca toate relele de la stomac încep, iar relele sunt patimile. De aceea, postul are urmatorul rost: sa curateasca trupul pana acolo încat sa nu mai fie nici o piedica pentru suflet. Şi nu luptator natang, împotriva Duhului Sfant. Caci fara post trupul se face unealta duhului rau. La sfarsitul veacului (si pare ca-i aproape) antihrist tot cu stomacul va vadi pe oameni", spunea Arsenie Boca despre Postul Craciunului.

Mitropolia Ardealului a decis ca Arsenie Boca să devină sfânt. Dosarul de canonizare va fi propus Sfântului Sinod

De asemenea, el credea ca "prin post, închisoarea de pe noi se face mai stravezie si întru material curat va veni Duhul lui Dumnezeu si va avea pe ce sa sada si El va savarsi lucrarea. Iar lucrul pornirii e mantuirea omului. Intelegeti dar, de ce cei trei – lumea, trupul si diavolul – sunt vrajmasii mantuirii si vrajmasii postului. Nu postul ne mantuieste, ci darul lui Dumnezeu. Nu osteneala ne mantuieste, ci mila Tatalui. Dar osteneala fa, ca altfel nu vine Mila."

Cum postim? Lepadarea de carne, grasimi si înfranarea de la saturare. Şi e drept ca una este foamea si alta este pofta: una-i trebuinta si alta e patima, si patima trebuie ucisa. (...) Vremea postului trebuie sa fie si înfranare trupeasca pentru sot, mai spunea Arsenia Boca.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Arsenie Boca mormânt post profeţie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8731
RON
26 Oct
noapte 8 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H